Κυψέλη: Στην εντατική ο 26χρονος που έπεσε στο μετρό – Η τραγική ιστορία πίσω από την εξαφάνιση

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕΘ) ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΣΩΤΗΡΙΑ" (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Advertisement

Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του Γ.Κ. Νίκαιας, όπου και μεταφέρθηκε μετά τον απεγκλωβισμό του, νοσηλεύεται ο 26χρονος Ελευθέριος Παπουτσής, που εγκλωβίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/05) στις γραμμές του Μετρό στον Κορυδαλλό.

Ο 26χρονος είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη την Τρίτη (24/05) και το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενεργοποιήσει συναγερμό Missing Alert.

Για την περίπτωση του Ελευθέριου Παπουτσή, την εξαφάνισή του, αλλά και την παρολίγον τραγωδία στο μετρό, μίλησε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Advertisement

Όπως αποκάλυψε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κατάσταση της υγείας του 26χρονου είχε επιβαρυνθεί μετά το θάνατο της μητέρας του πριν από έξι χρόνια και το missing alert ενεργοποιήθηκε γιατί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα και κινδύνευε η ζωή του.

«Δυστυχώς έπεσε στο σταθμό του μετρό του Κορυδαλλού. Θα είχαμε προλάβει εάν γινόταν κάτι άμεσα πάλι, θα είχε βρεθεί ο άνθρωπος τουλάχιστον να νοσηλευόταν και να μην βρισκόταν σε κίνδυνο», πρόσθεσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement