«Την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και…» – Αποκαλύψεις για την καταγγελία βιασμού από τον πρώην παίκτη του Big Brother

Advertisement

Χειροπέδες σε γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτη του Big Brother πέρασαν οι Αρχές, ύστερα από καταγγελία για βιασμό που έγινε εις βάρος του.

Η σύλληψη του 30χρονου έγινε από αστυνομικούς της Λίνδου στη Ρόδο, μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας.

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, κ. Ιωάννης Κοκκινογέννης για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς και για τη ψυχολογική κατάσταση της εντολέως του.

Advertisement

Ο δικηγόρος επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα.

Το χρονικό της φρίκης

Σε ό,τι αφορά το χρονικό του συμβάντος, ο κ. Κοκκινογέννης περιέγραψε πως η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του club όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Δείτε όσα είπε

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement