Μιμή Ντενίση: «Με τον Λάκη Λαζόπουλο δεν εχουμε να χωρίσουμε κάτι»

Advertisement

Η ειλικρινής εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση στο «MEGA Καλημέρα» και στον Θανάση Πάτρα για την ζωή της, και η απάντηση στο ερώτημα που ήταν αστικός μύθος: έχει «κάλο προφίλ»;

Η ηθοποιός μίλησε για την στάση ζωής της, αλλά και για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Εγώ δεν είμαι σχεδόν ποτέ έξαλλη, άπλα αρέσει αυτός ο τίτλος τον τελευταίο καιρό. Στα κανάλια, στα μίντια, έχουν μείνει λίγο πίσω από αυτό που είναι ο κόσμος. Εγώ πάντα στηριζόμουν στο κοινό, ούτε στο τί θα γράψουν ούτε στο να πάρω λεφτά από το κράτος ή από έναν κύριο. Υπάρχουν παντού κλίκες και εγώ δεν είμαι σε καμία κλίκα και με ευχαριστεί», ανέφερε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

Advertisement

«Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου ήταν αδελφικός μου φίλος και είχε πει πως αγαπάει την ιδέα της Ελλάδας και όχι αυτό που έβλεπε γύρω του, τώρα όλοι τον λάτρευαν, τότε τον «έγραφαν». Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν ότι, πήγε πολύ νεολαία να δει την ταινία της «Σμύρνης», τα μηνύματα ήταν ατέλειωτα, χιλιάδες. Αν δεις φωτογραφίες του 1922 και του 2022, τις μανάδες με τα μωρά, η μόνη διάφορα είναι τα ρούχα», δήλωσε σχετικά με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου, αλλά και στην ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημενη».

«Την ταινία την έχω αφιερώσει στην μητέρα μου, στην Ολύμπια Δουκάκη και στον Κώστα Βουτσά. Θα έχουμε συνέχεια της παράστασης «Από Σμύρνη Σαλονίκη». Δεν ξεπερνιέται ο χαμός της μητέρας μου. Θα ήθελα πολύ να είχε δει την ταινία», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε και στην σχέση της με την κόρη της.

Advertisement

«Η σχέση μου με την Μαριτίνα ήταν ανέκαθεν δυνατή, όπως και η δίκη μου σχέση με την μητέρα μου. Πολλά θα έκανα διαφορετικά και στην ζωή μου, αδίκησα την προσωπική μου ζωή. Έχω κάνει πολλές ανοησίες και βλακείες και αταξίες, άλλα τις έκανα όταν ήμουν μικρή», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Για την σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο, η ηθοποιός είπε πως, «η σχέση μου με τον Λάκη Λαζόπουλο είναι καλή, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Τον σκέφτηκα τον Λάκη Λαζόπουλο, ότι η απώλεια της συζύγου του θα ήταν κάτι φοβέρα δύσκολο. Δεν Θέλω να αναλώνομαι σε κακίες, δεν υπάρχει για μένα η κάκια και η ζήλια».

Τέλος, η Μιμή Ντενίση απάντησε στο «καυτό» ερώτημα για το προφίλ της!

Advertisement

«Φυσικά και δεν είναι μύθος, το κάλο μου προφίλ είναι αυτό!», κατέληξε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement