Τι λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε στα επεισόδια στο ΑΠΘ: Μας σημάδευαν με κρότους λάμψης στο ύψος των κεφαλιών

Advertisement

Στο OPEN μίλησε αποκλειστικά ο φοιτητής που τραυματίστηκε στα επεισόδια της Πέμπτης στο ΑΠΘ. Ο φοιτητής σημειώνεται πως διακομίστηκε εκ νέου στο νοσοκομείο καθώς όπως διαπιστώθηκε φέρει τραύματα στην άνω και την κάτω γνάθο.

«Μας σημάδευαν με κρότους λάμψης στο ύψος των κεφαλιών»

«Οι δυνάμεις καταστολής σημάδεψαν στο ύψος των κεφαλιών μας κρότου λάμψης, και μας ρίξανε ευθεία βολή και εμένα έτυχε να με βρει μία στο στόμα. Και τώρα είμαι στο νοσοκομείο με κάταγμα στη γνάθο, με δόντια τα οποία είναι πολύ πιθανό να χάσω. Ήθελα κάπου στα 5 δευτερόλεπτα να καταλάβω πόσο έχω χτυπήσει. Και έπεσα στο πάτωμα, σύρθηκα και μετά απλά σταμάτησα να έχω επικοινωνία και η επόμενη εικόνα ήταν να έχω πολλούς συμφοιτητές και ακαδημαϊκούς στο πλευρό μου να με βοηθάνε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τα επεισόδια, φοιτητές είχαν καταγγείλλει πως άλλη βολή κρότου – λάμψης τραυματίστηκε στα πόδια κι ένας ακόμα φοιτητής, χωρίς, ωστόσο, να πάθει κάτι σοβαρό. Παράλληλα, εκπρόσωποι των φοιτητών αναφέρουν στο ethnos.gr ότι, όσο ήταν πεσμένος στο έδαφος ο τραυματίας φοιτητής, οι αστυνομικοί οπισθοχώρησαν προς τη Σχολή Θετικών Επιστημών. Ωστόσο, επιτέθηκαν ξανά προς τους φοιτητές, μόλις έφυγε το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement