Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας: Ανατροπή με το φιαλίδιο αίματος στην Πάτρα – Βρέθηκαν… έξι στην Αθήνα

Advertisement

Ανατροπή στην υπόθεση με το φιαλίδιο αίματος της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας έχει προφυλακιστεί η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Στο «φως» και νέα στοιχεία για το τρίτο παιδί της οικογενείας -ο θάνατος του οποίου ερευνάται σε βάθος από τις Αρχές.

Ειδικότερα, όσον αφορά στο «ξεχασμένο» αίμα της 9χρονης που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, το φιαλίδιο δεν περιείχε «κανονικό αίμα» αλλά «ορό αίματος», ο οποίος είχε φυλαχτεί σε απλό ψυγείο στο Παιδιατρικό Τμήμα, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Αυτό σημαίνει, όπως λένε στο ίδιο μέσο ειδικοί, ότι αν και εστάλη στο Ειδικό Εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (όπου ανιχνεύτηκε η κεταμίνη), από τον «ορό αίματος είναι αδύνατον να εξεταστεί το DNA», κάτι που ζητά από την πρώτη στιγμή του ευρήματος η πλευρά της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, ώστε να διαπιστωθεί ότι το περιεχόμενο ανήκει στο νεκρό κορίτσι… και δεν έχει σκόπιμα βρεθεί στο νοσοκομείο.

Advertisement

Βρέθηκαν και άλλα φιαλίδια σε νοσοκομεία της Αθήνας

Σαν να μην έφθανε ο «σάλος» με το ξαφνικό φιαλίδιο αίματος που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, φιαλίδια βρέθηκαν και σε άλλα δύο νοσοκομεία, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Σε έγγραφο της 18ης ανακρίτριας για τυχόν τέτοια ευρήματα, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» απάντησε πως έχει τέσσερα φιαλίδια αίματος και το «Ωνάσειο» -όπου η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλεύτηκε- πως έχει δύο φιαλίδια, κάτι άγνωστο στις Αρχές μέχρι σήμερα.

Όλα θα μεταφερθούν στο Ειδικό Εργαστήριο του ΑΠΘ για εξονυχιστικό έλεγχο.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement