Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο: Κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση από… γάτες

Advertisement

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η απογευματινή βόλτα χθες, Κυριακή (5/6) για έναν κάτοικο από το Ηράκλειο, καθώς δέχθηκε επίθεση από… γάτες, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι.

Όπως μεταδίδει το ekriti.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στο παρκάκι που βρίσκεται στη Θερίσσου, όπου ο άνδρας περπατούσε αμέριμνος με το μικρό σκυλάκι του, όταν μέσα από τα χόρτα ξεπήδησαν τρεις γάτες και του όρμησαν χωρίς εκείνος να προλάβει να αντιδράσει αλλά και στο ζώο που συνόδευε.

Ο άτυχος Ηρακλειώτης προσπάθησε να απωθήσει τις μαινόμενες γάτες ωστόσο πρόλαβαν και του κατάφεραν πολλαπλά δαγκώματα στο πόδι.

Advertisement

Αιμόφυρτος μετέβη στο ΠΑΓΝΗ για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες και να εξετάσουν οι γιατροί τα τραύματα αφού υπήρχε ο φόβος της μόλυνσης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στο κρητικό μέσο, επικοινώνησε με την αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός αλλά οι αστυνομικοί δήλωσαν αδυναμία να επέμβουν και τον παρέπεμψαν στον Δήμο. Όπως του είπαν άλλοι περίοικοι κι άλλες φορές έχει ειδοποιηθεί η Δημοτική Αστυνομία αλλά και ο Δήμος αλλά έχουν αδιαφορήσει, την ώρα που οι γάτες είναι ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών που παίζουν στο πάρκο αλλά και των περαστικών ενώ έχουν προκαλέσει και ζημιές σε περίπτερο της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες τις γάτες φροντίζει μια γυναίκα στην οποία είχαν γίνει συστάσεις.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement