Δολοφονία στα Πατήσια: Σοκάρει η ομολογία του 59χρονου που σκότωσε τον αδερφό του – Τι λένε γείτονες για τη σχέση τους

Advertisement

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές για το έγκλημα στα Πατήσια, κατά το οποίο 59χρονος δολοφόνησε τον μεγαλύτερο αδερφό του και μετά το ομολόγησε στις Αρχές.

Με τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η ανθρωποκτονία να διερευνώνται, πληροφορίες από τους γείτονες των δύο αδερφών αναφέρουν ότι οι δύο τους ζούσαν ουσιαστικά απομονωμένοι, χωρίς πολλές κοινωνικές επαφές. Μάλιστα, λένε ότι από το σπίτι τους ακούγονταν φωνές και ένταση.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, περίοικοι αναφέρουν ότι ο δράστης έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή γιατί αντιμετώπιζε «ψυχολογικά προβλήματα».

Advertisement

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αναμένεται να πάει στον ανακριτή να απολογηθεί και δεν αποκλείεται να γίνει και ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη.

Τον σκότωσε «γιατί του έκανε μαγκιές»

Ο ίδιος είπε κάποια ακατάληπτα λόγια στους αστυνομικούς, όπως ότι δολοφόνησε τον αδελφό του «γιατί του έκανε μαγκιές», αλλά η εξέτασή της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν οι ακριβείς λόγοι και τα κίνητρα του εγκλήματος και αν βεβαίως ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν εθισμένος με τον τζόγο και ζητούσε συνεχώς δανεικά από τον αδερφό του.

Ο δράστης αφού αποκάλυψε τα στοιχεία, αλλά όχι και τα κίνητρά του, οδήγησε τους αστυνομικούς στην οδό Καυτατζόγλου στα Πατήσια, όπου και βρέθηκε το θύμα μαχαιρωμένο πολλές φορές σε λαιμό και θώρακα, μέσα στο σπίτι του. Εκεί, έγινε και η ταυτοποίηση, και επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για τον αδερφό του δράστη.

Advertisement

Η ανθρωποκτονία φέρεται να έλαβε χώρα στις 05:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος ήταν πρώην αστυνομικός και σύμφωνα με τους γείτονές του είχε δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα στο παρελθόν. Αντίθετα, ως προς το θύμα, μιλούν για έναν ήσυχο και ευγενικό άνθρωπο που δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά.

«Γεια σας, ήρθα να παραδοθώ γιατί σκότωσα τον αδερφό μου»

Η κυνική ομολογία του 59χρονου, ο οποίος εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και ομολόγησε το έγκλημα, ήταν σεκταριστική ακόμα και για τους αστυνομικούς, οι οποίοι είδαν έναν ψυχρό άνθρωπο να περιγράφει με λεπτομέρειες τον τρόπο που σκότωσε τον ίδιο του τον αδερφό.

«Γεια σας, ήρθα να παραδοθώ γιατί σκότωσα τον αδερφό μου», είπε χαρακτηριστικά μπαίνοντας μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Αρχικά δεν είχε αποκαλύψει στους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη, αλλά στη συνέχεια φάνηκε ότι πρόκειται για ψυχολογικά προβλήματα και όχι για πραγματικές διαφορές μεταξύ τους.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement