Απόπειρα κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές καταγγέλλει ο δικηγόρος του

Advertisement

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τον οποίο, όπως έγινε γνωστό χθες ολοκληρώθηκε η μεταγωγή του από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρινού.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στην πλευρά Αναγνωστόπουλου γιατί θεωρούνται από τις πιο σκληρές φυλακές της χώρας με τον δολοφόνο της Καρολάιν να φοβάται για τη ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπε πως θεωρεί τις φυλακές Κορυδαλλού τις πιο ασφαλείς για τη σωματική ακεραιότητα των κρατουμένων, είχε γινει απόπειρα κατά του εντολέα του στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Κορυδαλλού.

Advertisement

«Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του» είπε.

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στο περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας είπε και μεταφέρθηκε: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».

Οι σκληρές φυλακές Μαλανδρινού

Ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν δεν κατάφερε να πείσει δια του δικηγόρου του τις Αρχές ότι συντρέχουν λόγοι ασφαλείας και απειλών κατά της ζωής του και έτσι χθες, Δευτέρα (6/6) οδηγήθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου, εκεί όπου μεταξύ άλλων κρατούνται άλλοι 5 συζυγοκτόνοι.

Advertisement

Στη φυλακή αυτή βρίσκονται κυρίως σκληροί ποινικοί. Εκεί, υπάρχουν κελιά των 4 ατόμων και 2 ατόμων για τους βαρυποινίτες όπως είναι και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Αρχικά θα τοποθετηθεί σε κελί μόνος του και σε πολύ μικρό διάστημα θα αποκτήσει και συγκρατούμενο στο κελί του.

Οι συζυγοκτόνοι των φυλακών Μαλανδρίνου

Στις φυλακές Μαλανδρίνου βρίσκονται κρατούμενοι όπως ο συζυγοκτόνος της Μακρινίτσας, που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της που πήγε να τη σώσει από τον ψυχρό 32χρονο δολοφόνο. Άλλος ένας σκληρός ποινικός που κρατείται στο Μαλανδρίνο είναι ο αλβανός συζυγοκτόνος που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου με 7 χτυπήματα τη σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και είχε πάρει το ένα από τα δύο παιδιά του και περιπλανιόταν σε βουνά και λαγκάδια για 18 μέρες.

Advertisement

Όπως τονίζει ο δικηγόρος του δολοφόνου της 20χρονης μητέρας του βρέφους στα Γλυκά Νερά, ο Αναγνωστόπουλος είναι πολύ φοβισμένος, αγχωμένος και φοβάται για επιθέσεις. Επίσης θα βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του και τον δικηγόρο του. Ο δικηγόρος του, τόνισε ότι ελπίζει να βρει μεροκάματα στη νέα φυλακή, ενώ φέρεται να διαβάζει για να εισαχθεί σε ΑΕΙ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement