Γεγονός: Έρχεται το Joker 2

Advertisement

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα φιλμ των τελευταίων ετών ήταν χωρίς αμφισβήτηση η ταινία Joker, που είχε κυκλοφορήσει το 2019 πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ.

Το Joker έγινε η πιο επιτυχημένη R-Rated ταινία όλων των εποχών με εισπράξεις που ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ το μπάτζετ ήταν οριακά πάνω από τα 50 εκατομμύρια.

Μάλιστα, η ταινία ήταν υποψήφια για 12 Όσκαρ και τελικά κατέκτησε 2, με τον Φίνιξ να βραβεύεται για τον πρώτο ανδρικό ρόλο.

Advertisement

Αν και η ταινία είχε δημιουργηθεί ως ένα stand-alone πρότζεκτ κανείς δεν περίμενε το πόσο μεγάλη θα ήταν η επιτυχία, έτσι το σίκουελ έμοιαζε δεδομένο. Κι αυτό τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) επιβεβαιώθηκε: Ο Joker επιστρέφει!

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς στο Instagram, ο οποίος ανάρτησε δύο φωτογραφίες που δείχνουν το σενάριο της νέας ταινίας που υπογράφουν ο Τοντ Φίλιπς και ο Σκοτ Σίλβερ και τον Χοακίν Φίνιξ να το διαβάζει.

Ο τίτλος πάνω στο σενάριο είναι «Joker: Folie à deux» που μεταφράζεται ως «η τρέλα δύο ατόμων».

Advertisement

Η δημοσίευση του Τοντ Φίλιπς είναι το πρώτο βήμα σε αυτή την ιστορία με το ρεπορτάζ να λέει ότι ο Φίνιξ είναι πολύ κοντά στην υπογραφή του συμβολαίου του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips)

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement