Απίστευτο! Του ήρθε λογαριασμός ρεύματος 6.500 ευρώ για 25 τ.μ. σπίτι

φωτ. EUROKINISSI
Advertisement

Δεν πίστευε αυτό που αντίκρυσε ένας πολίτης όταν άνοιξε τον λογαριασμό του ρεύματος.

Γίνεται ένα σπίτι 25 τ.μ. με 3 ηλεκτρικές συσκευές να «κάψει» περίπου 14.000 Κιλοβατώρες σε δύο μήνες; Σύμφωνα με την ΔΕΗ… γίνεται!

Έμφραγμα κόντεψε να πάθει, όπως λέει, ο κ. Γιώργος με τον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ καθώς του χρεώθηκε το υπέρογκο ποσό των 6.508 ευρώ!

Advertisement

Χωρίς να έχει προηγούμενα χρέη και με τον προηγούμενο λογαριασμό των 85 ευρώ να έχει εξοφληθεί, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι θα έχει ν’ αντιμετωπίσει μία τέτοια οφειλή, παρά τις όποιες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος. Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά τον λογαριασμό των 6.508 ευρώ, του ήρθε νέος λογαριασμός (με ημερομηνία έκδοσης 31/5/22), ο οποίος δείχνει οφειλή 6.518 ευρώ.

Ο κ. Γιώργος μένει σε δώμα 25 τ.μ., το οποίο διαθέτει ένα ψυγείο, μία τηλεόραση κι έναν ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι πασιφανές ότι έχει συμβεί κάποιο λάθος. Όταν, όμως, απευθύνθηκε στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Αγρίνιο, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, τον αντιμετώπισαν με αγένεια και του είπαν: «Εμείς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε – καταγράψτε εσείς την κατανάλωση στο ρολόι σας».

Δείτε τον λογαριασμό:

dei

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement