Λουτράκι – Θάνατος 5χρονης: Έπασχε από σπάνια ασθένεια, δηλώνει ο γιατρός της

Advertisement

Συγκλονίζει η είδηση θανάτου του 5χρονου κοριτσιού στην Κόρινθο, με τα αίτια όπου προκλήθηκε να διερευνώνται και τον γιατρό που περιέθαλψε το παιδί δηλώνει ότι έπασχε από σπάνιο σύνδρομο.

Η ιστορία της κατάληξης του 5χρονου κοριτσιού από το Λουτράκι, που εξέπνευσε αργά τη νύχτα της Παρασκευής στο νοσοκομείο Κορίνθου, αν μη τι άλλο τραγική. Όπως λέει ο γιατρός που περιέθαλψε το παιδί στο κέντρο Υγείας Λουτρακίου, είχε νοσηλευθεί πρόσφατα με βαριά, αναπνευστικά προβλήματα.

«Το παιδί πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο και αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα. Έχει και τραχιοστομία. Όπως κατάλαβα, είχε ξαναπάει στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Εκεί οι συνάδελφοι είχαν συστήσει στους γονείς της να διακομισθεί στο Παίδων», εξηγεί ο κ. Πάνος Κοντόπουλος.

Advertisement

Ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου περιγράφει και τα δραματικά λεπτά που έζησε στην προσπάθειά του να σώσει το άτυχο κορίτσι.

«Κατά τις 11, χθες το βράδυ, μας παίρνουν τηλέφωνο ότι το παιδί είχε χαμηλό κορεσμό οξυγόνου. Σε τέσσερα λεπτά το ασθενοφόρο ήταν εκεί. Έφεραν το παιδί, το είδα μέσα στο ασθενοφόρο. Είχε πρόβλημα στην αναπνοή του.

Μέχρι να φτάσουμε στην Κόρινθο, από 77 οξυγόνο πήγε κοντά στο 90. Όταν το παρέλαβαν από το νοσοκομείο είχε κορεσμό 93. Αντιμετώπιζε όμως σοβαρά προβλήματα το παιδί, φαινόταν», προσθέτει ο κ. Κοντόπουλος.

Σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Pelop.gr, πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να δοθεί μια απάντηση για τα αίτια του θανάτου του 5χρονου κοριτσιού.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement