Ρέθυμνο: Παραδόθηκε ο 44χρονος – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον 22χρονο

Advertisement

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου προσήλθε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρα, ο 44χρονος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον συνήγορό του ομολόγησε ότι σκότωσε τον 22χρονο και παραδόθηκε στις Αρχές.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, 44χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο, ενώ θα ακολουθήσει η διενέργεια της αστυνομικής προανάκρισης και στην συνέχεια θα προσαχθεί στον εισαγγελέα.

Το χρονικό

Νεκρός από σφαίρες έπεσε χθες το απόγευμα ο 22χρονος στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στο χωριό Αργουλιό. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός δύο ανδρών για διαφορές που είχαν για τα χειμαδιά και περιοχή βοσκότοπων.

Advertisement

Οι δύο άνδρες λογόφεραν, ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και μετέβη στο σπίτι της αδερφής του.

Ο 45χρονος δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι.

Ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν καθ’οδόν δεν τα κατάφερε.

Advertisement

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή για την αποφυγή επεισοδίων.

Στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός, ενώ έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το Ρέθυμνο αλλά και από άλλες περιοχές προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν πράξεις αντεκδίκησης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε σημειωθεί πρόσφατα ένα ακόμη επεισόδιο, στο οποίο είχαν εμπλακεί και άλλα άτομα, που τότε είχαν καταφέρει να τους χωρίσουν, πριν βγουν τα όπλα.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement