Αυτοί είναι οι αφανείς ήρωες – Συγκλονιστικές εικόνες από τη νύχτα που η φωτιά έζωσε την Πάρο

Advertisement

Υπεράνθρωπες προσπάθειες κατοίκων και εθελοντών, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, κατέβαλαν για να δαμάσουν τις φλόγες στην Πάρο και να θέσουν υπο έλεγχο την φωτιά σε ένα δύσκολο βράδυ για το νησί  ύστερα από πολύωρες και υπεράνθρωπες προσπάθειες τους.

Σημειώνεται ότι, νωρίς το πρωί, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, καθώς κινητοποιήθηκαν δυο αεροσκάφη και μετέβη ακτοπλοϊκώς από τη Σύρο μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Οι περισσότεροι απ αυτούς που μπήκαν στην νυχτερινή μάχη με τις φλόγες, εθελοντές οι οποίοι επαναλαμβάνουν αυτήν τη δράση προσφοράς κάθε χρόνο, καθώς δηλώνουν λάτρεις της φύσης και έτοιμοι να κάνουν ότι περνά από χέρι τους για να το προστατέψουν.

Το Cyclades24.gr εξασφάλισε εικόνες των ανθρώπων που δίνουν μάχη εδώ και αρκετές ώρες για τη διαχείριση όλων των πύρινων μετώπων. Είναι πυροσβέστες, είναι εθελοντές, είναι απλοί πολίτες που έχουν ριχτεί με κάθε μέσο στη μάχη προκειμένου να δαμάσουν τις τεράστιες φλόγες που υψώνονται μπροστά τους, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες και στην εξάντλησή τους εκατοντάδες άνθρωποι προσπαθούν να σβήσουν την φωτιά, σώζοντας ανθρώπινες περιουσίες, ζωές αλλά και ζώα που έχουν αφεθεί στο έλεος της καταστροφής.

Advertisement

Τους αξίζουν συγχαρητήρια, επιχειρούν αδιάκοπα και βρίσκουν κουράγιο να δώσουν περισσότερα προκειμένου να σώσουν ό,τι μπορούν!!!

0

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement