«Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Αντετονκούμπο στην Εθνική – Τι είπε ο Ιτούδης

Advertisement

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ ξεκινάει και ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιτούδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τζάμπολ» τηε ΕΡΤ-3 και μίλησε τόσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όσο και για την προετοιασία της ομάδας εν όψει του ραντεβού της 2ας Σεπτεμβρίου.

«Πάντα είχε τον εαυτό του στη διάθεση της Εθνικής» είπε, αφήνοντας ελπίδες ώστε να συμμετάσχει ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στο τουρνουά.

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Γιάννη και θα συναντηθώ τις επόμενες ημέρες διά ζώσης. Προπονείται με άνθρωπο των Μπακς. Πάντα είχε τον εαυτό του στη διάθεση της Εθνικής. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την Ελλάδα να έχει τον Γιάννη. Υπάρχουν άλλα θέματα που θα ασχοληθούν οι Ζήσης, Ντικούδης και ο Βαγγέλης Λιόλιος. Αυτά θα τα δούμε στην πορεία» ανέφερε αρχικά για τον «Greek Freak».

Advertisement

Οσο για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ; «Έχουμε μιλήσει. Έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση τη Εθνικής. Περιμένει την επίσημη κλήση μας».

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ιτούδης είπε: «Μου δόθηκε η ευκαιρία να το πω στον Γιαννάκη του οφείλουμε περισσότερα από όσα νομίζει. Τα όνειρα δεν ήταν αυτού του είδους, αλλά προφανώς ήθελα να ξεφύγω από το περιβάλλον που ήταν για μένα με τη γεωπονική και ήθελα να ασχοληθώ με το μπάσκετ. Αυτό που μπορεί να γίνει πραγματικότητα είναι να δούμε τι δούλεψε σωστά και ποια ήταν αυτή η χημεία και να διδαχθούμε από αυτό. Το όνειρο ήταν να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας».

Για το «παράθυρο» και το Eurobasket εξήγησε: «Στην Εθνική θα πρέπει να είσαι άμεσος και έμμεσος. Πρώτα κοιτάμε στο παράθυρου του Ιουνίου και το ματς αρχικά με τη Βρετανία και μετά στην προετοιμασία να δούμε για το παράθυρο του Αυγούστου και το Eurobasket. Πρέπει εγώ να τους γνωρίσω και αυτοί. Είναι θυσία αυτό που κάνουν οι παίκτες με την Εθνική».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement