Εκλογικός συναγερμός στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας απαντά στον Μητσοτάκη

Advertisement

Σε εκλογικό συναγερμό θέτει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς δείχνει να επιβεβαιώνεται η από εβδομάδων εκτίμησή του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να δραπετεύσει στήνοντας πρόωρες κάλπες το φθινόπωρο.

Σήμερα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, προκειμένου να θέσει το κόμμα σε διάταξη μάχης, αλλά και να υπάρξει μια πρώτη χρέωση των μελών της με συγκεκριμένους τομείς ευθύνης.

Στόχος του Αλέξη Τσίπρα είναι η ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων του κόμματος έως τα τέλη Ιουλίου, με την τοποθέτηση σε αυτά πολλών νέων προσώπων, κάποια μάλιστα εκ των οποίων θα είναι και εκτός κόμματος, ενώ θα επιδιωχθεί και αμφίπλευρη διεύρυνση.

Advertisement

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απευθυνθεί σε συγκεκριμένες ηλικιακές και κοινωνικές ομάδες, με πρώτο στόχο τη νεολαία, όπου είναι πρώτο κόμμα σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Παράλληλα, θα εξειδικεύσει το πρόγραμμά του, με τελικό ορίζοντα τη ΔΕΘ, ενώ θα υπάρξουν εξορμήσεις και συνεχείς περιοδείες, με επίκεντρο την ακρίβεια.

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ενώ την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στην προσύνοδο Κορυφής του Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας, με την ομιλία του στην Πολιτική Γραμματεία το μεσημέρι σήμερα, αναμένεται να απαντήσεικαι στις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement