Γ. Λοβέρδος: Εμείς δεν θα κάνουμε μπάνιο φέτος – Προβλέπω εκλογές στις 2 Οκτωβρίου

Advertisement

Το είπε χθες, στον ΑΝΤ1, το είπε και σήμερα στον ΣΚΑΪ. Οι πρόωρες εκλογές θα γίνουν, σύμφωνα με τον Γιάννη Λοβέρδο στις 2 Οκτωβρίου ή ενδεχομένως μία εβδομάδα πριν ή μετά.

«Εμείς δεν θα κάνουμε μπάνιο φέτος. Μακροβούτια αλλού», είπε αρχικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαριτολογώντας και συνέχισε: «Εκτιμώ ότι πάμε για πρόωρες εκλογές. Ο πρωθυπουργός δεν έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις. Πρόθεση του ήταν αρχικά να εξαντλήσει την 4ετία, αλλά θεωρείται τώρα ότι μέσα στη συγκυρία που ζούμε ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε πρόωρες εκλογές».

Όταν ρωτήθηκε, δε, να δώσει ημερομηνία, είπε ότι ο ίδιος προβλέπει ότι οι πρόωρες εκλογές θα γίνουν «στις 2 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα πριν ή μια μετά. Δεν έχει σημασία».

Advertisement

«Αντιμετωπίζουμε σοβαρότατα θέματα. Το σοβαρότερο αυτό με την Τουρκία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας σοβαρός πολιτικός. Βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον της πατρίδας μας και θα αποφασίσει πότε θα κάνει τις εκλογές», δήλωσε στη συνέχεια, βάζοντας στο «κάδρο» και την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. «Φταίει και ο τρόπος που ασκείται η αντιπολίτευση. Αυτό που ζούμε είναι ο παγκόσμιος πόλεμος της γενιάς μας. Θα έπρεπε όλοι να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά», υπογράμμισε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement