Κρήτη: Ο καβγάς των οδηγών εξελίχθηκε σε αιματηρό επεισόδιο

Advertisement

Απρόβλεπτη τροπή πήρε ο καβγάς δύο ανδρών στη διάρκεια της νύχτας επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη μία τη νύχτα, όταν δύο οδηγοί ένας 38χρονος από τη Ρουμανία που κινούνταν με ένα αγροτικό όχημα στον δρόμο, διαπληκτίστηκε με έναν άλλον οδηγό ο οποίος και αναζητείται από τις αρχές.

Ο καβγάς πιθανότατα έγινε για τον τρόπο με τον οποίο οι δύο άνδρες οδηγούσαν, ωστόσο γρήγορα πήρε διαστάσεις. Λίγα λεπτά αργότερα κι ενώ και τα δύο οχήματα εξακολουθούσαν να κινούνται στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, ο 38χρονος και θύμα του αιματηρού επεισοδίου όπως εξελίχθηκε, σταμάτησε το αγροτικό που οδηγούσε θέλοντας να ζητήσει τον λόγο από τον έτερο οδηγό του ΙΧ.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και η μεταξύ τους αψιμαχία πήρε πολύ γρήγορα διαστάσεις. Τότε ο άγνωστος άνδρας έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον του 38χρονου Ρουμάνου προκαλώντας του 3 διαμπερή τραύματα και στα δύο πόδια. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Advertisement

Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να εντοπίζουν τον τραυματισμένο άνδρα πεσμένο στη διαχωριστική νησίδα. Μεταφέρθηκε και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του σταθερή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το θύμα της επίθεσης βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Την ίδια ώρα άνδρες της ΕΛΑΣ αναζητούν τον οδηγό που πυροβόλησε εναντίον του 38χρονου καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement