Πάτρα: Τι είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς για το πόρισμα – «Σχεδόν δεν δίνω ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο»

Advertisement

Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου να αφαίρεσε τη ζωή της Τζωρτζίνας ή της Ίριδας ή της Μαλένας υποστήριξε στους αστυνομικούς η Δήμητρα Πισπιρίγκου στη διάρκεια μαραθώνιας κατάθεσής της.

Πληροφορίες για τα όσα είπε στην πολύωρη κατάθεση της στους αστυνομικούς η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, παρουσίασε η Μίνα Καραμήτρου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN .

Οι ερωτήσεις των αστυνομικών ήταν εξαντλητικές και οι απαντήσεις της κ. Πισπιρίγκου ήταν κάθετες και απόλυτες τόνισε η έμπειρη δημοσιογράφος.

Advertisement

Σε όλες τις τοποθετήσεις της ισχυρίστηκε ότι δεν δίνει σχεδόν ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο η αδερφή της να έχει σχέση με το θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο παιδιών. Όταν εξαντλητικά περιέγραψε στους αστυνομικούς τι έγινε εκείνη τη μέρα που η Ίριδα βρέθηκε νεκρή και μέσα στο διαμέρισμα ήταν μόνο η αδερφή της και η ίδια οι αστυνομικοί της παρουσίασαν και το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών λέγοντάς της ότι λένε πως ο θάνατος της Ίριδας και της Μαλένας ήταν ασφυκτικός και ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Τότε, λοιπόν, η Δήμητρα Πισπιρίγκου τους απάντησε: «Και γιατί να πιστέψει κάποιος αυτούς τους ιατροδικαστές και όχι αυτούς που είχαν εξετάσει στην αρχή τα παιδιά; Τότε είχαν βρει άλλη αιτία θανάτου».

Αυτή εξάλλου είναι και η υπερασπιστική γραμμή της αδερφής της και φαίνεται πως είναι η γραμμή στην οποία θα επιμείνουν.

Advertisement

Πειθαρχική έρευνα για τους ιατροδικαστές

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας αναμένεται να ζητήσει πειθαρχική έρευνα για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που συντάχθηκαν από τους ιατροδικαστές Χριστίνα Τσάκωνα και Αγγελική Τσιόλα.

Οι ιατροδικαστές Τσάκωνα και Τσιόλα είχαν αποδώσει το θάνατο των δύο κοριτσιών (Ίριδας και Μαλένας) σε παθολογικά αίτια σε αντίθεση με το νεότερο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα που έκαναν λόγο για ασφυκτικό θάνατο. Στόχος της έρευνας είναι να ελεγχθεί η έρευνα των αναφορών και των εκθέσεων των δύο ιατροδικαστών.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement