Mad Video Music Awards: «Άγριο» ξύλο μεταξύ Snik και Light – Τους «εξαφανίζει» το κανάλι

Advertisement

Σκηνές απείρου κάλλους παρακολουθήσαμε χθες στα social media και στα βιντεάκια που ήρθαν στο «φως» από τα Mad Video Music Awards, όπου οι δύο τράπερ Snik και Light έπαιξαν ξύλο την ώρα του σόου και μάλιστα δις.

Ήταν τέτοιος ο χαμός που επικράτησε που οι μπουνιές και οι γροθιές των αντίπαλων τράπερ που τραυματίστηκαν η Έλενα Παπαπαρίζου και η Ρούλα Κορομηλά, με την πρώτη μάλιστα να αποχωρεί από τα μουσικά βραβεία.

WhatsApp Image 2022 06 23 at 03.46.25

Advertisement

Η Έλενα Παπαρίζου φυγαδεύεται από την παραγωγή

Αν και προς το παρόν είναι άγνωστος ο λόγος που ξεκίνησε τη σύρραξη στις μπροστινές σειρές των βραβείων, ωστόσο η κόντρα των δύο έχει παρελθόν, αφού οι δυο τους είχαν λεκτική αντιπαράθεση στα MAD πριν από δύο χρόνια.

Δεν θα δούμε τα acts Snik και Light στην τηλεόραση

Η αντίδραση των διοργανωτών των Mad Video Music Awards για το βίαιο περιστατικό ήταν έντονη.

Σε ανακοίνωση τους τα ξημερώματα της Πέμπτης καταδίκασαν τα περιστατικά βίας και ανακοίνωσαν ότι στην μετάδοση της τελετής απονομής των βραβείων το βράδυ της Παρασκευής 1η Ιουλίου από το MEGA αποφάσισαν να «εξαφανίσουν» τον Snik και τον Light.

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Instagram.

Advertisement

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)

Συγγνώμη από Snik και Light

Λίγο μετά τον καυγά, ανέβηκαν ξεχωριστά στη σκηνή οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου. O Light ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι δέχθηκε επίθεση και αμύνθηκε, με τον κόσμο ωστόσο να τον αποδοκιμάζει. Το ίδιο και ο SNIK.

Η ανακοίνωση του Light για το περιστατικό

Ο Light, ένας εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων, με stories που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Insragram, «καρφώνει» τον διοργανωτή της εκδήλωσης, ανεβάζοντας το μήνυμα το οποίο του είχε στείλει και στο οποίο τόνιζε πως άλλαξε την αρχική τους συμφωνία για το που θα κάτσει ο κάθε τράπερ.

1 1

Advertisement

«Αν θεωρείς ότι αλλάζοντας την συμφωνία και βάζοντας τον έναν να κάτσει δίπλα στον άλλο θα υπάρξει κάποια μικρή λογομαχία ή κάνα δυοσπρωξίματα που θα ανεβάσουν την τηλεθέαση και θα δώσουν ψωμάκι στα πάνελς τις επόμενες μέρες -κάνεις λάθος. Σε θερμοπαρακαλώ ξανασκέψου τιοαλλιώς ό,τι συμβεί θα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου ευθύνη» ανέφερε το μήνυμα που δημοσιοποίησε ο Light.

3

Αποθέωσε την Παπαρίζου το Twitter

Το Twitter αποθεώνει την Έλενα Παπαρίζου για την απόφασή της να αποχωρήσει από τα βραβεία.

Advertisement

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement