Μαρία Σολωμού: Αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη

Advertisement

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Σολωμού στην τηλεόραση του Alpha. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η ίδια αποκαλύπτοντας πως κάποτε υπήρχε ένα ειδύλλιο με τον συνάδελφό της είπε: «Υπήρξε ένα ειδύλλιο μεταξύ μας ένα φεγγάρι, παλιότερα. Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι πως το 2002, πρωταγωνιστούσαμε στη σειρά «Η φούσκα» κι είχαμε μια πολύ ερωτική σκηνή, η οποία διαλύθηκε. Ο Αλέξης είναι ξαπλωμένος κι εγώ ντυμένη από πάνω του. Εκείνη τη στιγμή, έρχεται η κοπέλα με την κλακέτα, πολύ ταραγμένη και ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση και μου πιάνει τα μαλλιά. Με το που φεύγει, με τραβάει και πέφτω κάτω. Δεν σταματήσαμε να γελάμε ποτέ και η σκηνή τελείωσε εκεί».

Η ηθοποιός μάλιστα σχολίασε τις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον ράπερ, Mente Fuerte ενώ αναφέρθηκε και στη γυμνή φωτογράφιση που έκανε για τον δίσκο του.

Advertisement

«Έχω κάνει πολλές γυμνές φωτογραφίσεις και σε αυτή η φωτογράφιση μου μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα. Μου την ζήτησε ο ίδιος να την κάνουμε και τη δέχτηκα την πρόταση, γιατί θεώρησα ότι το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλό. Από πέρυσι γράφουν ότι είμαστε μαζί, εγώ όμως δηλώνω ελεύθερη», εξήγησε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement