Δολοφονία στο Κουκάκι: «Σκότωσα τη μητέρα σου» είπε ο 55χρονος στον γιο του

Advertisement

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από τη δολοφονία της 46χρονης γυναίκας στο Κουκάκι με δράστη τον 55χρονο σύζυγό της ο οποίος στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήταν ο 55χρονος που κάλεσε τον γιο του στο τηλέφωνο και του είπε «εγώ σκότωσα τη μητέρα σου» με τον 24χρονο να σπεύδει στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και να ειδοποιεί την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 55χρονος είχε τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι τη σύζυγό του στον λαιμό και τον θώρακα ενώ στη συνέχεια τύλιξε με πανιά τη σορό της.

Advertisement

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 55χρονος σύζυγός που από την πρώτη στιγμή ήταν ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία στο Κουκάκι εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 55χρονος μετά τη δολοφονία πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. Εκεί ο 55χρονος φέρεται να έπεσε στη θάλασσα όπου εντοπίστηκε λίγο αργότερα.

Κατά τις ίδιες πηγές ο 55χρονος έχει μεταφερθεί εν ζωή στο νοσοκομείο ΚΑΤ.,

Advertisement

Πώς έγινε η δολοφονία στο Κουκάκι

Η δραματική είδηση για τη δολοφονία της 46χρονης γυναίκας έχει συγκλονίσει τη γειτονιά της οδού Ματρόζου στου Κουκάκι όπου έμεναν το θύμα και ο δράστης της δολοφονίας..

Όπως έχει γίνει γνωστό ο γιος της άτυχης γυναίκας ήταν αυτός που λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ενημέρωσε Άμεση Δράση και ΕΚΑΒ ότι η μητέρα του είχε τραυματιστεί βαρύτατα.

Αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και εντόπισαν νεκρή την 46χρονη η οποία έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 55χρονος την ώρα της δολοφονίας βρισκόταν στο διαμέρισμα στο Κουκάκι στο οποίο βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement