Κουκάκι: Την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου και την τύλιξε με κουρτίνα – Τα κυνικά λόγια στον γιο του πριν πέσει στον γκρεμό

Advertisement

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία της δολοφονίας της 46χρονης μητέρας στο Κουκάκι από τον 55χρονο σύζυγό της.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής το ζευγάρι φαίνεται πως λογομάχησε έντονα. Στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης της σοκαριστικής γυναικοκτονίας πήρε ένα κουζινομάχαιρο και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονη, καταφέρνοντάς της χτυπήματα σε λαιμό και θώρακα.

polikatoikia

Advertisement

Αμέσως μετά τη δολοφονία ο γιος του ζευγαριού δέχτηκε κλήση από τον δράστη. «Σκότωσα τη μητέρα σου», φέρεται να του είπε, με το ίδιο να κατευθύνεται στο σπίτι των γονιών του.

Πήγες θέλουν τον συζυγοκτόνο να αναφέρει στους Αστυνομικούς: «Γύρισα σπίτι, είδα ότι είχε ετοιμάσει βαλίτσες και τη χτύπησα».

dolofonos

Advertisement

Ο 55χρονος αμέσως μετά τη δολοφονία, τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του, το οποίο έριξε στα βράχια στην Παλαιά Φώκαια σε μία προσπάθεια να αυτοκτονήσει.

Περαστικοί που είδαν το σκηνικό ειδοποίησαν τις Αρχές, οι οποίες παρέλαβαν τον άνδρα, που είχε τραυματιστεί, χωρίς να γνωρίζουν πως είναι ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Την τύλιξε σε κουρτίνες

Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό προέκυψε ότι τα τραύματα από το κουζινομάχαιρο ήταν στον θώρακα και στο λαιμό, ενώ ο 55χρονος φέρεται να σκέπασε το άψυχο σώμα της συζύγου του με κουρτίνα.

Advertisement

Τραγική φιγούρα ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος κάλεσε την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ, αμέσως μόλις είδε το σοκαριστικό σκηνικό στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι.

«Δεν είχαν δώσει αφορμή»

Πάντως γείτονες του ζευγαριού που μίλησαν στους δημοσιογράφους τονίζουν πως δεν είχαν ακούσει στο παρελθόν καυγάδες του ζευγαριού.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement