Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε το μπαρ του στην Αλόννησο – Τι γίνεται με τα χρέη του

Advertisement

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άνοιξε εδώ και τέσσερις ημέρες το μπαρ «Πράσινο Παγκάκι» που διατηρεί στην Αλόννησο τα τελευταία χρόνια, παρά τις αρχικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες θα παρέμενε κλειστό το φετινό καλοκαίρι, λόγω της «θύελλας» που ξέσπασε και της δίκης του για revenge porn.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρθηκε στη Super Κατερίνα του Alpha, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα δεν είχε άλλη επιλογή και άνοιξε τελικά το μπαρ, καθώς έχει χρέη που τρέχουν και πιέζουν για έσοδα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φροντίζει να περνά απαρατήρητος στο νησί. Στο πλευρό του, βρίσκεται η γυναίκα του, που τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Advertisement

Σημειώνεται ότι ο 58χρονος παρουσιαστής είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν τον δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, ωστόσο, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement