Ο Φραγκολιάς στη γραμμή της Λατινοπούλου: «Η εικόνα της Μπάρκα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο»

Advertisement

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, προχώρησε ο Κώστας Φραγκολιάς καθώς, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (26/06), φάνηκε να συμφωνεί με τη γραμμή της Αφροδίτης Λατινοπούλου ως προς τα σχόλιά της για τη Δανάη Μπάρκα.

Ειδικότερα, σε σχετικές δηλώσεις που προβλήθηκαν στο MEGA, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Η τοποθέτηση της Λατινοπούλου είχε να κάνει με θέμα υγείας. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει και να φοράει ό,τι θέλει. Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν. Αυτή η εικόνα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο».

Advertisement

Το σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πριν από περίπου 10 ημέρες, σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram, κοινοποίησε φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα από την παραλία και έγραψε: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η νούμερο 1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στο πλαίσιο της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς, αλλά θα είναι αργά».

latinopoulou mparka instagram story
Ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα στο Instagram, 15 Ιουνίου 2022 • Πηγή: Instagram / a.latinopoulou

Η αντίδραση της Ν.Δ. και η απάντηση της Δανάης Μπάρκα

Πάντως, η εν λόγω τοποθέτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και έτσι η Ν.Δ. διευκρίνισε πως η πολιτεύτρια δεν ανήκει στο κόμμα και, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στις επόμενες εκλογές.

Advertisement

Από την πλευρά της, η Δανάη Μπάρκα απάντησε στο σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου, την επόμενη ημέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής που παρουσιάζει στο MEGA: «Σκεφτόμουν και συζητούσα με τους συνεργάτες μου πώς θα μπορούσα να τοποθετηθώ διακριτικά πάνω στο θέμα αυτό. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μοναδικό του όπλο να σχολιάζει τους άλλους, σε πιάνει μια λύπη, γιατί σκέφτεσαι πόσο άδειος μπορεί να είναι. Επειδή πήρα πολλά μηνύματα όμως, και ίσως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη δική μου δύναμη συναισθηματικά, και επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με την πολιτική, ελπίζω αυτό που συμβαίνει να φτάσει και στο κόμμα, στο οποίο ανήκει και να γίνει άμεσα κάτι».

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Σε μια εποχή που όλοι παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία, η κακοποίηση, όταν βλέπουμε ότι κάθε λίγο ακούμε για γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες, άνθρωποι που αυτοκτονούν από ψυχικά προβλήματα και επειδή σε λίγα χρόνια μπορεί να φέρουμε και εμείς παιδιά στον κόσμο, δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδιά, αν τροφοδοτούμε το αίσθημα του ρατσισμού. Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ πως αν το κάνω, θα ασχημύνω. Επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Θέλω απλά να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευτεί, έχω ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη ημέρα, βοηθάω ανθρώπους που είναι δίπλα μου, ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είμαι σέξι και ανέμελη. Ταυτόχρονα, προσπαθώ να γεμίζω το μυαλό μου με φως και αγάπη μόνο. Στο τέλος αυτά μένουν και είμαι πολύ χαρούμενη που τα έχω καταφέρει»».

Καταληκτικά, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ανέφερε: «Η διαφορά μου με αυτή την κοπέλα είναι ότι εγώ κυρίως αναπαράγομαι για την αγάπη, τα κατεβατά μου, για το ότι κλαίω, ότι γελάω και όχι ότι χλευάζω τους ανθρώπους. Είναι λυπηρό για τους ανθρώπους που ακολουθούν τέτοια άτομα, γιατί ζούμε σε μια εποχή βίαιη και επικίνδυνη. Χαίρομαι που δεν είμαι απλά όμορφη. Ας βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε, πριν πιάσουμε ανθρώπους στο στόμα μας. Δεν νοείται ένας άνθρωπος να προσπαθεί να κάνει κακό σε κάποιον άλλο και να κακοποιεί την ψυχή του».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement