Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη

Advertisement

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένας ηθοποιός που, παρά την μεγάλη αποδοχή που έχει από το κοινό της τηλεόρασης, παραμένει σεμνός και αθόρυβος, ένας «εργάτης» του θεάτρου, αναγνωρισμένης αξίας και ήθους.

Μιλώντας στον Αλέξη Μίχα για την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως ο ρόλος του Φατσέα στο «Καφέ της Χαράς» ήταν δίκοπο μαχαίρι για την πορεία του.

«Ο Φατσέας ήταν ένας ρόλος που με χαρακτήρισε. Μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός ηθοποιού ένας ρόλος να ταυτιστεί με εσένα. Ε. αυτός ο ρόλος ταυτίστηκε μαζί μου -πολύ δύσκολα κάποιος άλλος ρόλος θα αντικαταστήσει αυτό.

Advertisement

Λόγω του Φατσέα έκλεισαν κάποιες πόρτες επαγγελματικά. Από κει και πέρα υπήρχε η αντίληψη ότι έγινα ηθοποιός του εμπορικού. Αυτές τις ετικέτες που πάντα αντιπαθούσα, που πάντα υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν».

Ευτυχώς, αυτές οι ετικέτες δεν έχουν αντίκρισμα εκτός Ελλάδα και έτσι to 2017 τον είδαμε στην σειρά του Netflix «Suburra (Aίμα στη Ρώμη), όπου υποδύθηκε έναν καρδινάλιο.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εξήγησε πως πήρε τον ρόλο. «Είχα κάνει μια ταινία το 2010 στην Ιταλία. Τότε γνώρισα και μία ατζέντισσα η οποία με ανέλαβε μετά την ταινία – γιατί εκεί δουλεύουν με ατζέντες, δεν είναι όπως στην Ελλαδίτσα μας. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία και ευχάριστη περίοδος γιατί είχα ταυτόχρονα και ένα σίριαλ στην Ελλάδα. Έφευγα όμως από εδώ και πήγαινα σε έναν άλλο κόσμο, σε έναν άλλο ρόλο -η αλλαγή μου έδινε φοβερή ανανέωση μέσα μου».

Advertisement

Τέλος, ο δημοφιλής «Φατσέας» αναφέρθηκε και στο θέμα των «δύσκολων» συνεργασιών. «Έχω αντιμετωπίσει προβληματικές συνεργασίες – όχι πολλές ευτυχώς. Από αρκετές, όταν το μυρίστηκα, έφυγα. Γιατί είχα τη δυνατότητα να το κάνω.

Σε καμία περίπτωση δεν έχω αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση. Ήταν συμπεριφορές που δεν μου πήγαιναν εμένα. Λίγο παραπάνω κακοποιητικές από ό,τι ανέχομαι εγώ.

Έχω φτάσει μία σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη. Δεν το μετάνιωσα, το χρειαζότανε- προσωπική μου άποψη. Δεν το έκανα, δεν πέρασα τα μέτρα, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ» είπε γελώντας.

Advertisement

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement