Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αποκάλυψη του Ψινάκη για το χωρισμό της με τον Βλάσση Μπονάτσο

Advertisement

Η πινακοθήκη των αναμνήσεων του Ηλία Ψινάκη είναι πραγματικός θησαυρός. Το αποδεικνύει σε κάθε επεισόδιο του «Γηροκομείου» με πολύ χιούμορ και σεβασμό στους φίλους του που δεν είναι πλέον μαζί μας.

Στην τελευταία εκπομπή ο Ηλίας Ψινάκης θυμήθηκε την περίοδο που φιλοξενούσε στο σπίτι του τον Βλάσση Μπονάτσο, μετά από τον χωρισμό του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν ένα παιδί που ήταν πολύ καλός σαν άνθρωπος, δεν είχε κακία, ήταν διαμάντι. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και πολύ γλυκός.

Advertisement

Όταν χώρισε με την Αλίκη, εγώ ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ένα βράδυ πήγαινα στη Ράτκα με τον Βλάσση, ένα με την Αλίκη» ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος πρόσθεσε πως όταν έβγαινε με την εθνική σταρ την επέστρεφε στο σπίτι της διότι εκείνη δεν οδηγούσε.

«Αγόρασε μια πανάκριβη, αυτόματη…» θυμήθηκε ο «μάνατζερ», την οποία στούκαρε γιατί κοιτάζονταν στον καθρέφτη. Τι αυτόματη είναι και την πλήρωσα ένα σωρό λεφτά;» ρώτησε στο κατόπι του ατυχήματος.

Και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη στο εξοχικό της σταρ στον Θεολόγο πριν από τον χωρισμό.

Advertisement

«Καθόμασταν στον Θεολόγο στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση και λέει “Βλασσάκι μου. εμείς μαζί θα γεράσεις…”» διηγήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Μόλις χώρισαν, ο Βλάσσης έμενε μαζί μου τον πρώτο καιρό γιατί η Αλίκη τα είχε φτιάξει με τον Κώστα (σ.σ Σπυρόπουλο)» πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement