Σοφία Χατζηπαντελή: Η νέα κριτής του GNTM δεν άφησε τίποτα στην φαντασία των θαυμαστών της

Advertisement

Το τελευταίο διάστημα η Σοφία Χατζηπαντελή έχει στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της με πιο πρόσφατη απόδειξη την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram που άφησε άφωνους τους θαυμαστές της.

Το εκκεντρικό μοντέλο -φορώντας τίποτα παρά μόνο ένα καπέλο- στάθηκε γυμνή μπροστά από τον καθρέφτη της αναδεικνύοντας το άψογα γυμνασμένο κορμί της.

Η φωτογραφία κατάφερε μέσα σε πολύ λίγες ώρες να συγκεντρώσει πληθώρα σχολίων με τους Γιώργο Καράβα και Βίκυ Καγιά να εκφράζουν επίσης τον ενθουσιασμό τους.

Advertisement

Advertisement

Ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή

Το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, θα είναι η guest κριτής κατά τη διάρκεια των audition στον νέο κύκλο του GNTM.

Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή χαράζει το δικό της δρόμο προς την αποδοχή της διαφορετικότητας. Έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της τέλειας ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά, φυσικά, εντυπωσιακά φρύδια της.

 

Advertisement
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sophia ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli)

Έχει ξεκινήσει το #UnibrowMovement, ένα body positive κίνημα, που αγνοεί τα «πρέπει» και προωθεί την ομορφιά χωρίς καλούπια και την ελευθερία των ανθρώπων να αισθάνονται αυτοπεποίθηση με κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους αλλά και να κάνουν ό,τι θέλουν ώστε να μοιάζουν όπως θέλουν.

Advertisement

Advertisement

Έχει φωτογραφηθεί σε διεθνή περιοδικά όπως, Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, New York Times και Vanity Fair και έχει δουλέψει με κορυφαίους σχεδιαστές, όπως με τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sophia ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli)

Τα γυρίσματα των audition έχουν ξεκινήσει και η κριτική επιτροπή του GNTM 5 αναζητά την ομορφιά πέρα από την παραδοσιακή συμμετρική τελειότητα και τις στερεοτυπικές ταμπέλες σχετικά με την ηλικία, το ύψος, το βάρος.

Αναζητά κορίτσια, που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ και διάθεση να εξελιχθούν και να βελτιωθούν. Η ομορφιά του ανθρώπου κρύβεται στη διαφορετικότητα και η Σοφία Χατζηπαντελή, εκφράζει και εμπνέει αυτή ακριβώς την αντίληψη.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement