Πέθανε ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Γεράσιμος Νοταράς

Advertisement

Πέθανε ο πρόεδρος του ελεύθερου ΚΕΘΕΑ, Γεράσιμος Νοταράς, όπως έγινε σήμερα γνωστό έπειτα από δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη.

Όπως γράφει ο κ. Αρβανίτης, «το πρωινό τηλεφώνημα του Νίκου Παρασκευόπουλου αυτήν την φορά δεν ήταν παρέμβαση, ώθηση και τεκμηρίωση. Δεν ήταν για νέα δράση» και συνεχίζει: «Τα μαντάτα ήταν για την απώλεια του Πρόεδρου του ελεύθερου ΚΕΘΕΑ Γεράσιμου Νοταρά. Του διανοούμενου, αγωνιστή, οραματιστή Γεράσιμου που πίστεψε όσο κανείς άλλος στην θετική αλλαγή των ανθρώπων. Που βοήθησε όσο κανείς άλλος στο κτίσιμο του ΚΕΘΕΑ . Που μας ενέπνευσε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το πρόγραμμα τις αξίες του και τους ανθρώπους του».

«Και μετά την αποχώρηση του από τα διοικητικά του Οργανισμού πάντα – μα πάντα! – θα ζητούσαμε την γνώμη του» προσθέτει ο Κώστας Αρβανίτης, συμπληρώνοντας ότι «με την αυστηρότητα, το χιούμορ και τις φωνές του ο Γεράσιμος κατάφερνε πάντα να βάζει τα θέματα στην σωστή τους διάσταση».

Advertisement

«Δύο μεγάλες απώλειες μέσα σε λίγες ώρες. Του Ηλία Νικολακόπουλου και του Γεράσιμου Νοταρά. Δεν ξέρω αν οι λέξεις «μεγάλες απώλειες» αρκούν. Δύσκολο πράγμα η διαχείριση της απώλειας. Πολύ δύσκολο» σημειώνει επιπλέον ο ευυρωβουλευτής και καταλήγει με τη φράση: «Έχω ανάγκη όσο ποτέ την συμβουλή σου, αγαπημένε μου Πρόεδρε…».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement