Στον εισαγγελέα αύριο ο 22χρονος που βούτηξε δεμένος με χειροπέδες στον Θερμαϊκό

Advertisement

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ο 22χρονος Αλγερινός που το πρωί της Κυριακής στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης βούτηξε στα νερά του Θερμαϊκού μπροστά σε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr ο νεαρός άνδρας είναι γνώριμος στις αρχές, καθώς το ιστορικό του είναι βεβαρημένο με μια σειρά αδικημάτων. Μετά την ανάσυρσή του από τον Θερμαϊκό ο 22χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια συνελήφθη από την ΕΛΑΣ, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, απείθεια, εξύβριση και παραβίαση των μέτρων για πρόληψη ασθενειών.

Τι έγινε

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, όταν ο Αλγερινός φέρεται να παρενοχλούσε περαστικούς στα παγκάκια στη Νέα Παραλία, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στο σημείο κλήθηκε ένα περιπολικό και οι άνδρες της ΕΛΑΣ αφού του πέρασαν χειροπέδες, στη συνέχεια τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στο πλακόστρωτο και μετά από μια πορεία 200 μέτρων ο 22χρονος προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης βούτηξε στον Θερμαϊκό.

Advertisement

Άμεσα ενημερώθηκε και το Λιμεναρχείο -λόγω αρμοδιότητας των υδάτων- ωστόσο τρεις αστυνομικοί έκριναν άμεση ανάγκη επιχείρηση για την ανάσυρσή του, καθώς ο ίδιος φώναζε ενώ ήταν στο νερό «θέλω να πεθάνω». Αφού του έδεσαν τον αγκώνα με σκοινί για να μείνει στην επιφάνεια, τελικά κατάφεραν και τον έβγαλαν από τον Θερμαϊκό σώο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στον οργανισμό του 22χρονου εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες ενώ φέρεται να ήταν και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement