Για… σφηνάκια και χαστούκια στην Ίο – Τουρίστες πληρώνουν για να τους χτυπούν στα μπαρ

Advertisement

Την τελευταία, τουλάχιστον, δεκαετία η Ίος αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τους φοιτητές που αναζητούν τη χαλάρωση και παράλληλα τη διασκέδαση. Ωστόσο, φαίνεται πως μετά τον Λαγανά, τα Μάλλια και το Φαληράκι ανεβαίνει σταθερά και στις προτιμήσεις των νεαρών Ευρωπαΐων και Αμερικανών τουριστών, που επιδίδονται σε… αγώνες κατανάλωσης αλκόολ μέχρι τελικής πτώσης.

Αποδεικτικό στοιχείο για την αγάπη που έχουν οι τουρίστες στο κυκλαδονήσι είναι τα βίντεο, τα οποία έχουν ανέβει στο Tik Tok και δείχνουν νεαρούς σε… έξαλλη κατάσταση να καταναλώνουν άφθονο αλκόολ σε κάποια από τα μπαρ.

Μάλιστα, η Ίος φαίνεται πως ξεχωρίζει από τους άλλους προορισμούς της Ελλάδας, καθώς προσφέρει μία… υπηρεσία που συνοδεύει την κατανάλωση αλκόολ.

Advertisement

Η «υπηρεσία» αυτή έχει γίνει viral στο Tik Tok τις τελευταίες ημέρες και όπως φαίνεται θα προσελκύσει ακόμη περισσότερους τουρίστες στο νησί.

Ποια είναι αυτή;

Σφηνάκι συνοδεία ενός γερού χαστουκιού στο μάγουλο.

Είναι τέτοια η τρέλα για το χαστούκι που δεκάδες πελάτες, κυρίως ξένοι, στήνονται στην ουρά έξω από τα μπαρ για να πιουν το σφηνάκι τους και να φάνε ένα γερό σκαμπύλι.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Ο μπάρμαν βάφει τα χέρια του με μπογιές, προσφέρει το σφηνάκι και χτυπά τους θαμώνες. Για τους πιο άγριους, υπάρχουν και οι παραλλαγές με πυροσβεστήρες και ξύλα! Το σφηνάκι δια ξύλου τείνει να γίνει έθιμο με όλο και περισσότερα μπαρ να το υιοθετούν.

Advertisement

Ενώ, όσοι το έζησαν μιλούν για μία… συναρπαστική εμπειρία.

Δείτε μερικά από τα βιντεάκια που έχουν αναρτηθεί:

@_joshsauce_ I love greece #slammerbar #greece ♬ original sound – _JoshSauce_

@mickeyanne13 No it didn’t hurt… as you can see on my face 😆 #slapshot #greece #slap #shot #money #santorini #ithink? ♬ Shots – LMFAO

Advertisement
@melissadoomstx Must do in Ios🤪 #slapshot #ios #greece ♬ origineel geluid – MelissaDoomst

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement