Σισμανόγλειο: Οι δράστες μπήκαν ντυμένοι γιατροί, ακινητοποίησαν σεκιούριτι και ανατίναξαν το ATM – Μεγάλες καταστροφές

Advertisement

Ντυμένοι γιατροί μπήκαν στο Σισμανόγλειο οι δράστες που ανατίναξαν το ATM για να αποσπάσουν χρήματα. Αφού ακινητοποίησαν τον σεκιούριτι του νοσοκομείου προκάλεσαν έκρηξη στο μηχάνημα, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν χρήματα καθώς αυτό δεν άνοιξε.

Πηγές της από την Αντιτρομοκρατική, αναφέρουν στο ethnos.gr ότι πιθανότατα οι ληστές δεν τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά χρησιμοποίησαν αέριο για να ανατινάξουν το ATM. Από την έκρηξη έχουν προκληθεί στον χώρο μεγάλες ζημιές

Σε κάθε περίπτωση το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής συνεχίζει τις έρευνες, ενώ οι δράστες αναζητούνται. Για την έκρηξη δεν υπήρξε προειδοποιητικό μήνυμα, γεγονός που προβληματίζει τις Αρχές.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν ήταν η μόνη έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, καθώς άγνωστοι προκάλεσαν έκρηξη και στο κτίριο όπου στεγάζεται η ΔΟΥ Αμαρουσίου στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Πλαταιών.

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής έχει αναλάβει και αυτή την έρευνα και βρίσκεται στο σημείο. Οι έρευνες πραγματοποιούνται στον πρώτο όροφο, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται ο μηχανισμός να αποτελείται από μασούρι με δυναμίτη.

Πηγές του ethnos.gr, αναφέρουν ότι η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος και έχει προκαλέσει μικρές φθορές. Συγκεκριμένα έχουν σπάσει κάποια τζάμια.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement