Πολάκης και Θεοχάρης είχαν αντιπαράθεση με… μαντινάδες μέσα από το Twitter

Advertisement

Σε ένα κρεσέντο ανταλλαγής μαντινάδων επιδόθηκαν ο Χάρης Θεοχάρης και ο Παύλος Πολάκης μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Twitter. Πρώτος ανέβασε μαντινάδα ο βουλευτής της ΝΔ συνοδεύοντας βίντεο το οποίο αναφερόταν στη δέσμευση του πρωθυπουργού να προχωρήσει εκλογές στο τέλος της τετραετίας και στη δήλωσή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ότι παίρνει «το ρίσκο της σταθερότητας» ακόμα και αν έχει πολιτικές επιπτώσεις λόγω του δύσκολου οικονομικά χειμώνα που θα έρθει.

Επικροτώντας την απόφαση του πρωθυπουργού, ο κ. Θεοχάρης σχολίασε: «Σαν είν’ ο τράγος δυνατός δεν τόνε σταίνει η μάντρα, ο άντρας κάνει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα».

Ο Παύλος Πολάκης, όταν είδε την μαντινάδα, σήκωσε αμέσως το «γάντι» και απάντησε με δική του μαντινάδα με σαφέστατη αναφορά στις εκλογές. «Αχί βρε Θεοχάρη μου τη βάρεσες τη μπιέλα, θωρείς στον ύπνο σου εκλογές και σε πλακώνει τρέλα», έγραψε.

Ο κ. Θεοχάρης δεν άφησε ασχολίαστη την απάντηση και ανήρτησε νέο δίστιχο απευθυνόμενος στον κ. Πολάκη, αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τρεις φορές τις εκλογές έναντι της ΝΔ, και σημειώνοντας ότι ακολουθεί τέταρτη: «Παύλο οι εκλογές ξανά, εμένα δε φοβίζουν, είναι που τέταρτη φορά εσένανε βουρλίζουν».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement