Jonny Depp – Amber Heard: Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη μόλις έγινε… τραγούδι!

Advertisement

Ένα τραγούδι στο οποίο περιγράφεται η εμπειρία του από την πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, έγραψε ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, το κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 15 Ιουλίου και είναι ένα από τα δύο που έχει γράψει ο ηθοποιός και θα περιλαμβάνονται σε ένα άλμπουμ με τίτλο «18», αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Βρετανό κιθαρίστα Τζεφ Μπεκ.

«Όταν ο Τζόνι κι εγώ αρχίσαμε να παίζουμε μαζί, πραγματικά πυροδοτήθηκε το νεανικό μας πνεύμα και η δημιουργικότητα. Αστειευόμασταν πως νιώθαμε ξανά 18 και κάπως έτσι αυτό έγινε και ο τίτλος του άλμπουμ» εξήγησε ο Μπεκ. Το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο «This is a Song for Miss Hedy Lamarr» είναι του Τζόνι Ντεπ. «Έμεινα κατάπληκτος. Αυτό το τραγούδι είναι ένας από τους λόγους γιατί ζήτησα από τον Ντεπ να κάνει άλμπουμ μαζί μου», σχολιάζει ο καλλιτέχνης.

Advertisement

«Είναι εκπληκτική τιμή να παίζω και να γράφω μουσική με τον Τζεφ, έναν από τους πραγματικά μεγάλους και κάποιον που έχω το προνόμιο να αποκαλώ αδερφό μου» σχολίασε ανταποδίδοντας τα κοπλιμέντα ο Ντεπ.

Εκτός από τα δύο τραγούδια σε στίχους και μουσική του Ντεπ, στο άλμπουμ που ηχογραφείται τα τελευταία τρία χρόνια, περιλαμβάνονται 13 κομμάτια, μεταξύ αυτών διασκευές καλλιτεχνών της Motown καθώς και μπάντες ή τραγουδοποιοί όπως οι Beach Boys, Τζον Λένον, Velvet Underground.

Στο νέο λογαριασμό του στο TikTok που άνοιξε τον Ιούνιο, ο Ντεπ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του «φίλους» ένα βίντεο από την πρόσφατη περιοδεία με τον Μπεκ, ευχαριστώντας στη λεζάντα τους «πιο πολύτιμους, πιστούς και αμετακίνητους υποστηρικτές».

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)

Advertisement

Στην ανάρτηση που δημοσίευσε και στο Instagram, ο Ντεπ απευθύνεται στους θαυμαστές του, λέγοντας: «πήγαμε παντού μαζί, είδαμε τα πάντα μαζί. Περπατήσαμε τον ίδιο δρόμο μαζί. Κάναμε το σωστό μαζί, κι αυτό επειδή ενδιαφερθήκατε. Και τώρα θα προχωρήσουμε μαζί».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement