Wimbledon: Ο πρίγκιπας Τζόρτζ έκλεψε (ξανά) τη δόξα – Τα ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα στον τελικό

Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 10, 2022 Britain's Catherine, the Duchess of Cambridge and Britain's Prince William, Duke of Cambridge and their son Prince George in the royal box ahead of the men's singles final between Serbia's Novak Djokovic and Australia's Nick Kyrgios REUTERS/Hannah Mckay
Advertisement

Ο πρίγκιπας Τζορτζ χάρισε νέα viral στιγμιότυπα στους φωτογράφους που κάλυψαν τον τελικό ανδρών του φετινού Wimbledon.

Ο 8χρονος πρίγκιπας -και μεγαλύτερο παιδί του βασιλικού ζεύγους- ήταν αρκετά ζωηρός, ενώ έδειχνε να αισθάνεται ενίοτε άβολα λόγω της έντονης ζέστης κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Κύργιος.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον πρίγκιπα, ο οποίος φορούσε ένα γαλάζιο κοστούμι και γραβάτα, να ξύνει το κεφάλι του, να τρίβει τα μάτια του μέχρι και να… σκαλίζει τη μύτη του.

Advertisement

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, παρέδωσε τα τρόπαια τόσο στον νικητή Νόβακ Τζόκοβιτς, όσο και στον ηττημένο Νικ Κύργιο.

Λίγο αργότερα, μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον γιο τους πρίγκιπα Τζορτζ, συνομίλησαν με τον τροπαιούχο του Wimbledon, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έδωσε μάλιστα το τρόπαιο στον 8χρονο για να το κρατήσει.

«Μη σου πέσει» ακούγεται να λέει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, με τον μικρό Τζορτζ να απαντάει «είναι λίγο βαρύ» και να το δίνει στη μητέρα του, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε.

Advertisement

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement