50 Cent: Εμφάνιση… χρυσάφι σε κλαμπ στη Μύκονο για δίωρο σόου

Advertisement

νας από τους πιο διάσημους ράπερ στον κόσμο, ο 50 Cent, θα εμφανιστεί σε κλαμπ της Μυκόνου στις 13 Αυγούστου. Σύμφωνα με την εκπομπή «Συνδέσεις», ο καλλιτέχνης έκλεισε μία «χρυσή» συμφωνία με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, καθώς για δίωρο σόου πρόκειται να λάβει το ποσό των 250.000 ευρώ. Επίσης, θα λάβει άλλες 50.000 ευρώ για τα μεταφορικά του και τα έξοδα διαμονής του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι επιχειρηματίες του μαγαζιού αποφάσισαν να δαπανήσουν τόσα πολλά χρήματα για να φέρουν στη Μύκονο τον 50 Cent, μιας κι αυτή την περίοδο το νησί των Ανέμων είναι γεμάτο από Αμερικανούς τουρίστες, οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τεράστια ποσά σε vip τραπέζια και να απολαύσουν τον αγαπημένο τους ράπερ.

Ποιος είναι ο Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον ο 3ος, γνωστός ως 50 Cent

Ο Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον ο 3ος, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα «50 Cent», έγινε διάσημος με την κυκλοφορία των άλμπουμ του «Get Rich or Die Tryin» (2003) και το «The Massacre» (2005). Ο πρώτος δίσκος έχει γίνει οκτώ φορές πλατινένιο και πούλησε πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς. Από την άλλη, το «The Massacre» έχει γίνει πέντε φορές πλατινένιο και πούλησε 11 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς.

Advertisement

Ο 50 Cent γεννήθηκε στο Κουίνς της Νότιας Τζαμά και ξεκίνησε την διακίνηση των ναρκωτικών στην ηλικία των 12 κατά την δεκαετία του ’80. Αφού σταμάτησε τη διακίνηση προκειμένου ν’ ασχοληθεί με την καριέρα του ως ράπερ, πυροβολήθηκε με εννιά σφαίρες σε μία επίθεση εναντίον του.

Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ με τίτλο «Guess Who’s Back?» το 2002, ο Τζάκσον ανακαλύφθηκε από τον ράπερ Eminem και υπέγραψε συμβόλαιο στην Interscope Records. Με τη βοήθεια του Eminem και του Dr. Dre, ο οποίος συνετέλεσε στην πρώτη του μεγάλη προωθητική επιτυχία, ο Τζάκσον μετατράπηκε σ’ έναν από τους πιο εμπορικούς ράπερ διεθνώς. Το 2003, ίδρυσε τη δισκογραφική εταιρεία G-Unit Records, η οποία απέκτησε συμβόλαια με αρκετούς επιτυχημένους ράπερ, όπως ο Young Buck, Λόιντ Μπανκς, και ο Τόνι Γιέγιο. Στη συνέχεια, έκανε βήματα στον χώρο της υποκριτικής, με εμφανίσεις στην ήμι-αυτοβιογραφική ταινία «Get Rich or Die Tryin» το 2005, στην ιρακινή πολεμική ταινία «Home of the Brave» το 2006 και στην ταινία «Righteous Kill» το 2008.

Αυτή τη στιγμή, ο 50 Cent είναι από τους πλουσιότερους καλλιτέχνες του είδους του, ενώ το Billboard τον ονόμασε ως no1 ραπ καλλιτέχνη της δεκαετίας 2000 – 2009. Από το 1994 μέχρι το 1998, διατηρούσε σχέση με τη Σανίκα Τόμπκινς, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Μαρκίζ. Από τη σχέση του, με το μοντέλο Ντάφνι Τζόι, έχει αποκτήσει ακόμη έναν γιο, τον Σάιρ.

Advertisement

Έξαλλη η Madonna με τον 50 Cent: «Κάποτε ήσουν φίλος, τώρα με «κράζεις» για τις γυμνές φωτογραφίες»

Δεν «χαρίζει κάστανα» η Μαντόνα (Madonna) στους διάσημους πρώην φίλους της, που έσπευσαν πρόσφατα να σχολιάσουν αρνητικά τις προκλητικές φωτογραφίες της στο Instagram. Η ποπ σταρ, που χαρακτήρισε σεξιστική την απόφαση της πλατφόρμας να «αποσύρει» μια σειρά σέξι φωτογραφιών της, πόσταρε ξανά τις εικόνες της και σχολίασε αρνητικά την κριτική του ράπερ 50 Cent εναντίον της. Ο ράπερ επανήλθε μετά από τον εκνευρισμό της βασίλισσας της ποπ και ζήτησε «συγννώμη», η οποία δεν φάνηκε και τόσο ειλικρινής!

50 Cent για Μαντόνα: Το «παίζει» Like a Virgin στα 63;

Ο 46χρονος θρύλος της ραπ 50 Cent είχε σχολιάσει τις προκλητικές πόζες της Μαντόνα στα social γράφοντας: «Ό,τι πιο αστείο! LOL. Αυτή είναι η Μαντόνα στο κρεβάτι να προσπαθεί να το παίξει «like a virgin» στα 63». Η Μαντόνα δεν άφησε αυτό το σχόλιο να «πέσει κάτω» και απάντησε ποστάροντας μία φωτογραφία που οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά χαμογελαστοί και έγραψε: «Εδώ ο 50 Cent προσποιούνταν ότι είναι φίλος μου. Τώρα αποφάσισε να με κακολογήσει! Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα είναι να προκαλείς την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα social media. Η χαμηλότερου επιπέδου επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας. Απλώς ζηλεύεις, δεν θα φαίνεσαι τόσο καλά όσο εγώ, ούτε θα διασκεδάζεις τόσο πολύ, όταν θα είσαι στην ηλικία μου».

 

Advertisement
View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Ο 50 Cent ζήτησε συγγνώμη στη Μαντόνα, μετά τα καυστικά σχολιά του για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η σταρ στο Instagram, και έγραψε στο Twitter: «Πρέπει πληγωσα πολύ τα συναισθήματα της Madonna, πήγε και ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία του MTV από το 2003. Εντάξει, συγγνώμη, δεν είχα σκοπό να πληγώσω τα συναισθήματά σου. Δεν ωφελούμαι από αυτό, σε κάθε περίπτωση, είπα αυτό που σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογραφία, ελπίζω να δεχτείς τη συγγνώμη μου».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement