Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Σαντορίνη

Advertisement

Η Νικόλ Σέρζινγκερ βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και σχεδόν ένα μήνα, απολαμβάνοντας τις διακοπές της.

Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε από τη Μύκονο τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα με τις εμφανίσεις της. Αφού ολοκλήρωσε τις διακοπές στο νησί των ανέμων, το πρώην μέλος του συγκροτήματος «Pussycat Dolls», βρέθηκε στη Σαντορίνη.

Η όμορφη τραγουδίστρια δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς έχει πολύ καλή σχέση με τα social media.

Advertisement

Έτσι, οι εκατομμύρια ακόλουθοι της έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όμορφες στιγμές από τις διακοπές της αγαπημένης τους σταρ, όπως και τις ομορφιές του νησιού.

Η Νικόλ Σέρζινγκερ μάλιστα, σε ένα ποστ με μια σειρά φωτογραφιών από τη Σαντορίνη δεν έκρυψε τον έρωτα της για το όμορφο νησί του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, η λεζάντα έγραφε: «Είμαι ερωτευμένη… με τη Σαντορίνη».

Advertisement

Advertisement

Οι νέες φωτογραφίες

Η όμορφη τραγουδίστρια δεν σταμάτησε όμως εκεί. «Ξαναχτύπησε» στο Instagram και ανέβασε νέες φωτογραφίες από το νησί του Αιγαίου δείχνοντας το πόσο όμορφα περνάει.

Σε αυτές, ποζάρει με ένα γαλάζιο, στενό φόρεμα με φόντο το καταγάλανο Αιγαίο. Η μελαχρινή  καλλονή φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη και να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε ένα από τα χαρακτηριστικά μπαλκόνια της Σαντορίνης, μυρίζοντας ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η τραγουδίστρια έγραψε: «Μη ξεχάσετε να σταματήσετε και να μυρίσετε τα τριαντάφυλλα. Και έπειτα, σταματήστε και μυρίστε τα ξανά».

Advertisement

Advertisement

Η Νικόλ Σέρζινγκερ δεν απολαμβάνει μόνο τον ήλιο και τη θάλασσα στη Σαντορίνη αλλά και τη πεζοπορία στο ειδυλλιακό τοπίο. Προ ολίγων ημερών, δημοσίευσε βίντεο με τον σύντροφο της στα δρομάκια της Οίας κάνοντας πεζοπορία.

Οι δυο τους ήταν ντυμένοι αθλητικά ενώ η ίδια σχολίασε στο ποστ της: «Η πιο επική πεζοπορία πολεμιστών από την Οία στα Φηρά».

 

Advertisement
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement