Τροχαίο στην Κόρινθο: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το δυστύχημα που σκοτώθηκαν 15χρονος και 18χρονη

Advertisement

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο 95ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου-Τριπόλεως όταν δύο παιδιά 18 και 16 ετών, βρήκαν ακαριαίο θάνατο μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 15χρονος με άλλο ΙΧ.

Συγκεκριμένα οι δύο νεκροί είναι ένα κορίτσι 18 ετών, από την Κόρινθο και ένα αγόρι 16 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr από αστυνομικές πηγές εκτός από τα δύο παιδιά που βρήκαν τραγικό θάνατο στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας 18χρονος ο οποίος είναι ελαφρά τραυματίας ενώ ο 15χρονος οδηγός του οχήματος έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Advertisement

Δείτε την gallery:

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ανήλικος οδηγός του αυτοκινήτου που είναι σοβαρά τραυματισμένος είναι ο αδελφός της 18χρονης η οποία κατέληξε.

Το όχημα που συγκρούστηκε με τα παιδιά από την Κόρινθο οδηγούσε ένας 69χρονος Βρετανός που είχε έρθει στην χώρα μας για διακοπές.

Πώς έγινε το τροχαίο

Αν και από την αστυνομία οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος ερευνώνται, πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 5 τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη ένα αυτοκίνητο κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό.

Advertisement

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που κινείτο και αυτό στην ίδια κατεύθυνση. Η σύγκρουση ήταν πολύ σφοδρή.

Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, οχήματα της πυροσβεστικής και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement