Πέθανε ο διάσημος «Καράμπαμπας», ιδιοκτήτης του θρυλικού σουβλατζίδικου στη Δραπετσώνα

Advertisement
Το σουβλατζίδικό του μεγάλωσε γενιές και γενιές από το 1943

Σπύρος Σιδέρης

Την τελευταία του πνοή ανήμερα των γενεθλίων του άφησε ο ιδιοκτήτης του ιστορικού σουβλατζίδικου, του διάσημου Καράμπαμπα στη Δραπετσώνα.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η κόρη του Σοφία, αναφέροντας ότι ο «Καράμπαμπας», που μεγάλωσε με το σουβλάκι του γενιές και γενιές Πειραιωτών από το 1943, έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του.

Ο Καράμπαμπας έγινε διάσημος για τα σουβλάκια που ετοίμαζε στη Δραπετσώνα. Το κατάστημα που άνοιξε πριν από 80 χρόνια με το πέρασμα των χρόνων κέρδιζε όλο και περισσότερους με αποτέλεσμα το επώνυμό του να γίνει έγινε σήμα κατατεθέν.

Advertisement

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έγραφα κάτι για εσένα! Σα να νόμιζα ότι θα ζούσες για πάντα… Δεν ήθελα ποτέ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα σε αποχαιρετήσω! Και μάλιστα στα γενέθλιά σου! Ήσουν άρχοντας, ένας πολύ καλός άνθρωπος με κοφτερό μυαλό, αγωνιστής και ήθελες μόνο το καλύτερο για όλους! Ο Καράμπαμπας που μεγάλωσε γενιές και που θα μείνει στις καρδιές όλων μας για πάντα!!

‘Πόσο με αγαπάς μπαμπούλι μου?? Απέραντα’

Αυτές ήταν οι ταλευταίες κουβέντες σου και αυτές θα κρατήσεω για πάντα μέσα μου όσο και αν πονάω, όσον και αν μου λείπεις! Καλό παράδεισο άρχοντα!» γράφει η κόρη του, στο μήνυμά της που δημοσιεύει το piraeuspress.gr.

Καράμπαμπας

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement