Στέφανος Τσιτσιπάς: Μετά τη Ζάκυνθο στα… Ίσθμια για φαγητό

Advertisement

Τις καλοκαιρινές του διακοπές συνεχίζει να απολαμβάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Το No4 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στη Ζάκυνθο και πέρασε μοναδικές στιγμές με την αγαπημένη του, Θεοδώρα Πεταλάς.

Το ζευγάρι «ψήφισε» Ιόνιο και χαλάρωσε κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη θάλασσα, λίγο πριν ο 24χρονος μπει και πάλι στα κορτ για προπονήσεις και αγώνες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του imerazante.gr, o Έλληνας πρωταθλητής και η σύντροφός του, έφτασαν στο νησί του Ιουνίου με ιδιωτικό σκάφος.  Αρχικά κατέπλευσαν στο Κερί και μετά στην πόλη της Ζακύνθου, έκαναν βόλτα στην πλατεία Σολωμού και στην Πλατεία Αγίου Μάρκου και έπαιξαν παιχνίδια σε κατάστημα.

Advertisement

«Η Ζάκυνθος είναι ένας παράδεισος για διακοπές, ένα ήσυχο μέρος, έχω επιλέξει και στο παρελθόν τον προορισμό για να περάσω λίγες ημέρες εκτός τένις. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη που έχει η Ελλάδα, οι άνθρωποι είναι πολύ ευπρόσδεκτοι. Θα επισκεφθώ και άλλα μέρη του Ιονίου», δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Ionian Channel.

Μετά τη Ζάκυνθο πού;

Αφού πέρασαν υπέροχα στη Ζάκυνθο, πέρασαν μία βόλτα από την Πάτρα και στη συνέχεια κατευθύνθηκα στα Ίσθμια Κορινθίας.

Ο φωτογραφικός φακός του Korinthostv.gr τσάκωσε τον τενίστα και την παρέα του, το βράδυ της Δευτέρας (18/7) σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής να γευματίζουν και να κάνουν πλάκα μεταξύ τους.

 Δείτε τα στιγμιότυπα

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement