Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη και η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Advertisement

Σε μια συγκινητική ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη, προχώρησε η πολύ καλή της φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μαζί με την διάσημη influencer, την οποία «τράβηξαν» όταν έμαθαν πως είναι έγκυος πριν από τρεις μήνες, ενώ περιέγραψε τα συναισθήματά τους εκείνη τη στιγμή.

Επίσης, εξέφρασε την χαρά της για το γεγονός ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα γίνουν γονείς και δήλωσε ότι τους αγαπάει πάρα πολύ, εν μέσω των «πυρών» που δέχεται η influencer.

Advertisement

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«16 Μαΐου! Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου! Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία! Δύο άνθρωποι που υπεραγαπάω θα γίνουν γονείς!

Μπήκαμε στο γυμναστήριο, πήγαμε στη τουαλέτα, της έδειξα πως να κάνει το test (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει, μου το δίνει και ρωτάει «Ο σταυρός που βγάζει τι είναι;» Έχω μείνει παγωτό…κυριολεκτικά!!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω «Είσαι έγκυος!!! Είσαι έγκυος!!! Ναι είσαι έγκυοοοοος!!! Είσαι έγκυος!!! Είσαι σίγουρα έγκυος!!! Θα κανείς μωρό! Θα γίνεις μάνα! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας! Sok είσαι έγκυος!!!!!» Βγαίνουμε απ’ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα!

Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου. Να έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα! Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή! Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι! Όσο φόβο, άγχος, αγωνία κι αν έχετε, μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”. Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε!

Advertisement

Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ!!!»

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement