Οι πυροσβέστες του έσωσαν το σπίτι και του άφησαν σημείωμα, ζητώντας συγγνώμη, γιατί έσπασαν την πόρτα

Advertisement

Μια απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε χθες, στην περιοχή Ζάχουλη, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε χθες το απόγευμα κοντά στα Μέγαρα. Ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, βλέποντας από την τηλεόραση ότι το σπίτι του κινδυνεύει να καεί, πήγε εκεί και βρήκε ένα σημείωμα πάνω στο τραπέζι το οποίο έλεγε «Συγγνώμη για την πόρτα, έπρεπε να μπούμε μέσα». Το είχαν γράψει δύο πυροσβέστες, οι οποίοι προηγουμένως, στην προσπάθειά τους να σώσουν το σπίτι από τις φλόγες, είχαν σπάσει την πόρτα για να μπουν μέσα.

Όταν μπήκε στο σπίτι ο Νίκος Λάμψας, είδε το σημείωμα και τους πυροσβέστες, τους οποίους ευχαρίστησε για την αυτοθυσία τους.

«Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου τον Τάσο και τον Χρήστο. Αν δεν ήταν αυτοί το σπίτι θα είχε καεί. Θυσιάστηκαν, έκαναν το χρέος τους και μας συγκίνησαν με το σημείωμα που άφησαν. Είναι εκπληκτικά παιδιά. Τους βρήκα μέσα, όταν έσβησαν τη φωτιά. Αγκαλιαστήκαμε και συγκινηθήκαμε. Βούρκωσα. Έμειναν όλη τη νύχτα μαζί μας», είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και συνέχισε: «Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν κάτι παραπάνω από όλους μας. Θα πρέπει το χέρι της Πολιτείας να μπει βαθιά στο χέρι στην τσέπη για να τους ανταμείψουν και υλικά. Να έχουν τη δύναμη και την ψυχή να δρουν έτσι».

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement