Το ζώδιο που είναι πολύ πιθανό να γίνει εκατομμυριούχος

Advertisement

Αναμφισβήτητα η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα της φιλοδοξίας, του ταλέντου, των πηγών και των προσπαθειών μας. Μπορεί, όμως, να έιναι γραμμένη και στα αστέρια; Τα στοιχεία υποδεικνύουν μια μικρή σύνδεση. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η πλατφόρμα Zodiac Story, συγκεντρώνοντας στοιχεία για τις πιο πλούσιες γυναίκες της Αμερικής (με βάση τα στοιχεία του Forbes), αποδείχθηκε ότι συγκεκριμένα ζώδια έχουν μια κλίση προς τα χρήματα. Η έρευνα αποκάλυψε ότι το ζώδιο ενός ανθρώπου παίζει ρόλο στο κατά πόσο θα κερδίσει πολλά χρήματα στη ζωή του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της συγκεκριμένης έρευνας, το ζώδιο που δεν είναι πολύ τυχερό με τα χρήματα είναι ο Ταύρος και αυτό ίσως επειδή έχει μια τάση προς την καλοπέραση, τα ακριβά πράγματα και τα πολυτελή ταξίδια. Αν και αγαπά τη σταθερότητα και τη ρουτίνα, η λαχτάρα του για πολυτέλεια τον οδηγεί σε σπατάλες. Ωστόσο, αυτή του η αγάπη για την καλή ζωή, ίσως γίνει και το κίνητρο για να κερδίσει πολλά χρήματα.

Τα ζώδια εκείνα που είναι πιθανότερο να κερδίσουν περισσότερα χρήματα στη ζωή τους είναι πέντε, με ένα μόνο να κατακτά την κορυφή των εκατομμυριούχων.

Advertisement

Καρκίνος

Είναι πολύ διπλωμάτες και παρά τις ευαισθησίες τους, γίνονται αρκετά αδίστακτοι ορισμένες φορές. Παράλληλα, λόγω του φόβου και της ανασφάλειάς τους λειτουργούν πολύ συντηρητικά με τα χρήματά τους, ενώ προσπαθούν να προλαμβάνουν με κάθε τρόπο τις κακοποτοπιές.

Λέων

Άνετοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, οι Λέοντες, ξέρουν πώς να κινηθούν σε έναν χώρο και να κεντρίσουν την προσοχή. Αναλαμβάνουν συχνά, θέσεις ευθύνης σε εταιρείες και οργανισμούς, ενώ δεν διστάζουν να ζητήσουν όσα του; αναλογούν, ιδίως αν τα αξίζουν και το ξέρουν.

Παρθένος

Είναι οξυδερκείς και έξυπνοι και ξέρουν να κυνηγούν τα όνειρά τους. Μπορούν να γίνουν αδίστακτοι και συχνά λειτουργούν υπογείως, ώστε να πετύχουν αυτό που θέλουν. Η ικανότητα που έχουν να εστιάζουν σε κάθε λεπτομέρεια τούς βοηθά επίσης στον επιχειρηματικό κόσμο.

Advertisement

Ζυγός

Η αγάπη τους για το χρήμα είναι έμφυτη και τους βοηθά να δημιουργούν ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο.  Το ζώδιο της καλαισθησίας, «ζυγίζει» πολύ τα χρήματά του, είναι συνετό στις κινήσεις του και κυρίως, υπολογίζει πολύ το κύρος που προσδίδουν σε κάποιον τα μηδενικά που έχει ο τραπεζικός του λογαριασμός.

Ποιο είναι το ζώδιο που είναι πιθανότερο να γίνει εκατομμυριούχος;

Τη λίστα με τα ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα στη ζωή τους, συμπληρώνει – από την πρώτη θέση – ο Αιγόκερως.

Γεννημένοι φιλόδοξοι και αποφασιστικοί, οι Αιγόκεροι, δεν παρασύρονται από το συναίσθημα και παραμένουν ρεαλιστές. Χαρακτηριστικά ιδιαίτερης σημασίας για τον επιχειρηματικό κόσμο. Διαχειρίζονται άριστα τα οικονομικά τους και απεχθάνονται τα χρέη. Αποφεύγουν τα περιττά έξοδα και δρουν προνοητικά και μεθοδικά αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά τους βήματα. Το πιο σημαντικό είναι πως είναι πολύ φιλόδοξοι και δεν τα παρατούν εύκολα. Όσο για εκείνους που προσπαθούν να τους μπουν εμπόδιο; Οι Αιγόκεροι θα καταφέρουν με σκληρή δουλειά να τους κάνουν στην άκρη.

Advertisement

Με κυβερνήτη τους τον Κρόνο εργάζονται σχολαστικά και ακούραστα για να πετύχει και δεν το βάζει κάτω μέχρι να επιτύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να βγάλουν πολλά χρήματα! Άλλωστε, ένας από τους πιο γνωστούς δισεκατομμυριούχους παγκοσμίως ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω και δεν είναι άλλος από τον Jeff Bezos. Εξίσου γνωστή και πλούσια είναι άλλη μία εκπρόσωπος του ζωδίου, η Doly Parton!

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement