Τομ Χάρντι: Στην Κέρκυρα για διακοπές ο γνωστός ηθοποιός

Advertisement

Την τιμητική της έχει και φέτος η Ελλάδα! Πολλοί είναι οι διάσημοι που επιλέγουν να απολαύσουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά και τα διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά την Νικόλ Κίντμαν, την Ναόμι Γουότς και τον Έλον Μασκ, σειρά πήρε ο Τομ Χάρντι.

Όπως αποκάλυψε η Soula Glamorous στο Instagram, ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε ως ταξιδιωτικό προορισμό του την Κέρκυρα, για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Advertisement

Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα social media, όπου απεικονίζεται ο Τομ Χάρντι να κρατάει μια πετσέτα θαλάσσης στον ώμο του και να πηγαίνει, πιθανότατα, στην παραλία.

Ο ηθοποιός κρατάει χαμηλό προφίλ και δεν δημοσίευσε στα social media στιγμιότυπα από τις διακοπές του, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα… φωτογραφικά κλικ.

Advertisement

«Παρέλαση» αστέρων στην Ελλάδα

Δεκάδες αστέρες του Χόλιγουντ προτίμησαν την Ελλάδα για τις φετινές τους διακοπές.

Μεταξύ αυτών και η Νικόλ Κίντμαν, η οποία βρέθηκε στους Παξούς. Η ηθοποιός μοιράστηκε στα social media μία φωτογραφία από την καταγάλανη θάλασσα και έγραψε «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα», με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Μεταξύ άλλων, η Νικόλ Σέρζινγκερ επέλεξε την Μύκονο και τη Σαντορίνη, o Τζέιμς Φράνκο πήγε και αυτός το νησί των ανέμων ενώ το ίδιο έκανε και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

Advertisement

Επίσης,τα καταγάλανα νερά της Πάρου προτίμησαν οι Μόνικα Μπελούτσι και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Τέλος, η Κιάρα Φεράνι επισκέφθηκε την Ύδρα και η Εύα Μέντες την Αντίπαρο.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement