Τουρισμός για Όλους: Ανακοινώθηκαν διπλάσια voucher 150 ευρώ πριν την κλήρωση

Advertisement

Διπλασιάζονται τα κονδύλια του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Πρέβεζα κατά τη διάρκεια της περιοδείας του σε Αιτωλοακαρνανία, Πρέβεζα και Θεσπρωτία.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα δοθούν επιπλέον 30 εκατομμύρια ευρώ, και ακόμη 200.000 συμπολίτες μας θα μπορούν να κάνουν χρήση για να κάνουν τις διακοπές τους.

Οι οριστικοί δικαιούχοι θα προκύψουν από κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Advertisement

Τα voucher θα είναι διαθέσιμα πριν το τέλος του μήνα. Από τη στιγμή που γίνει και βγουν τα τελικά αποτελέσματα, η τράπεζα θα βάλει τα χρήματα εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Τι γίνεται μετά την αίτηση

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί έχει ως εξής:

Με τη συμπλήρωση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα, οι δυνητικοί δικαιούχοι κατατάσσονται σε Προσωρινό Πίνακα Δυνητικών Δικαιούχων, στον οποίο αναγράφονται: ο Κωδικός Αριθμός Αίτησης της αίτησης συμμετοχής τους και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του ΑΦΜ.

Advertisement

Στη συνέχεια θα εκδοθεί ο Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων για τους οποίους θα εκδοθεί η ψηφιακή χρεωστική κάρτα με κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από τον Προσωρινό Πίνακα.

Ο Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων και ο Πίνακας μη κληρωθέντων ή αποκλεισθέντων καταρτίζονται με απόφαση του Φορέα Υλοποίησης. Ο Προσωρινός Πίνακας Δικαιούχων και ο οριστικός πίνακας δικαιούχων αναρτώνται στον ιστότοπο του Υπουργείου Τουρισμού www.mintour.gov.gr. και στον ιστότοπο του Φορέα Υλοποίησης.

Πώς εκδίδετε την ψηφιακή κάρτα στο κινητό

Η τράπεζα ειδοποιεί τους δικαιούχους για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την ενεργοποίηση της κάρτας αποστέλλοντας:

  • SMS στο κινητό τηλέφωνο που έχει καταχωρηθεί με οδηγίες.
  • E-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώθηκε με σύνδεσμο όπου ενεργοποιείται η κάρτα.
  • Μόλις μπει ο δικαιούχος στον σύνδεσμο, δημιουργεί ένα password και λαμβάνει κωδικό επιβεβαίωσης στο κινητό με γραπτό μήνυμα και η ψηφιακή κάρτα παραμένει ενεργεί μέχρι να λήξει το πρόγραμμα.
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement