Σοκ από το φρικτό δυστύχημα στα Σπάτα: Πώς διαμελίστηκε ο Βρετανός από τον πίσω έλικα του ελικοπτέρου – Γόνος πλούσιας οικογένειας

Advertisement

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα ένας Βρετανός τουρίστας στην Αθήνα, ο οποίος διαμελίστηκε από έλικα ελικοπτέρου.

Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

Το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο 21χρονος με την παρέα του επέστρεφε από τη Μύκονο και είχε μόλις προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

Ο 21χρονος κατά την αποβίβαση υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κατευθύνθηκε στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου, χτυπήθηκε και διαμελίστηκε από τον έλικα.Το θέαμα σόκαρε τόσο πιλότο όσο και τους επιβάτες, με τον πιλότο να ειδοποιεί από τον ασύρματο να μην προσγειωθεί το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν οι γονείς του 21χρονου, ώστε να μην δουν όσα είχαν συμβεί.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ πραγματοποιηθεί τρεις συλλήψεις. Πιο συγκεκριμένα έχουν συλληφθεί ο πιλότος και δύο φροντιστές.

«Η αιτία του δυστυχήματος διερευνάται, αλλά παραμένει ασαφές γιατί ο έλικας στο ουραίο στροφείο του ελικοπτέρου βρισκόταν σε λειτουργεία και δεν ήταν σταματημένος πριν επιτραπεί η έξοδος των επιβατών». «Μιλάμε για μια τραγωδία, μια τραγωδία άνευ προηγουμένου, μια τραγωδία που δεν θα έπρεπε ποτέ να συμβεί», είπε μια αστυνομική πηγή στη βρετανική ιστοσελίδα.

Ο νεαρός και η παρέα του θα επέστρεφαν στη Βρετανία με ιδιωτικό αεροσκάφος μετά τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

Advertisement

Η ταυτότητα της οικογένειας δεν έχει γίνει γνωστή αλλά σύμφωνα με την Sun πρόκειται για «σούπερ πλούσια οικογένεια» και μέλη του βρετανικού jet set. Προκύπτει από το γεγονός πως έδωσαν σχεδόν 17.000 ευρώ για να νοικιάσουν δυο ελικόπτερα που τους μετέφεραν από τη Μύκονο στην Αθήνα ώστε να επιβιβαστούν στο ιδιωτικό τους τζετ, στο οποίο θα τους μετέφεραν λιμουζίνες.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement