Για το φθινόπωρο πηγαίνει η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ

Advertisement

Πείστηκε πλέον και η Κουμουνδούρου πως πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν το Σεπτέμβριο.

Έτσι, όπως πληροφορείται η στήλη, δεν πρόκειται τελικά να ανακοινωθεί το 80% των ψηφοδελτίων, όπως είχε δεσμευτεί η ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εφόσον ο πρωθυπουργός δεν έκλεινε με τόσο κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο πρόωρης κάλπης το φθινόπωρο.

Στην ηγεσία της Κουμουνδούρου έφτασαν οι προτάσεις των νομαρχιακών επιτροπών, ενώ πολύ δουλειά έκανε και η Επιτροπή Ψηφοδελτίων, υπό τη γραμματέα Ράνια Σβίγκου, τον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη και τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου Μιχάλη Καλογήρου. Προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης των ψηφοδελτίων, κυρίως με προσωπικότητες εκτός κόμματος, και κινήθηκε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας– και, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Advertisement

Επειδή όμως υπάρχει πλέον χρόνος η έρευνα για την ενίσχυση των ψηφοδελτίων να συνεχιστεί, αλλά και προκειμένου οι υποψήφιοι να μην …καούνε στο ζέσταμα, τα ψηφοδέλτια θα ανακοινωθούν από το φθινόπωρο και μετά- αναλόγως και των ενδείξεων για το χρόνο των εκλογών…

ΥΓ: Για μετά το καλοκαίρι πάει και η ανακοίνωση υποψηφίων και στο ΠΑΣΟΚ. ..

Β. Σκ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement