Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Μαρούσκα από τους «Δύο Ξένους»

Advertisement

Η Μαρούσκα Μαλένγκα από την θρυλική σειρά «Δύο Ξένοι» αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης.

Την αξέχαστη ηρωίδα υποδύθηκε η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου, η οποία μαζί με την αείμνηστη Ντίνα Κώνστα – που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή – άφησαν ιστορία με τους σουρεάλ διαλόγους τους.

Η Ντίνα Κώνστα υποδυόταν μια πλούσια χήρα που ζούσε σε μια μονοκατοικία στο Κολωνάκι μαζί με τη Ρωσίδα υπηρέτρια της, τη Μαρούσκα, με την οποία συνεννοούνταν άψογα μιλώντας η καθεμία τη δική της γλώσσα.

Advertisement

Οι απίστευτοι καβγάδες τους, οι αμίμητες ατάκες τους και οι φράσεις «Μαρούσκα, το εβιάν» και «Ντα Γκασπαζά» παραμένουν αξέχαστα.

Θρυλικές σκηνές Μαρούσκας – Ντένης στους «Δύο Ξένους»

Το βιογραφικό της Καλλιόπης Ταχτσόγλου

Γεννήθηκε το 1961 στην Πλατανόβρυση Δράμας. Σε ηλικία 19 ετών ξεκίνησε τις σπουδές της στην υποκριτική στη Δραματική Σχολή της Ρούλας Πατεράκη απ’ όπου αποφοίτησε το 1983.

Από το 1984 μέχρι σήμερα εργάζεται στο θέατρο (Εθνικό Θέατρο, Θέατρο Τέχνης, θέατρον ΑΤΤΙΣ, θέατρο εμπρός, ομάδα Θέαμα, ΔΗΠΕΘΕ Βεροίας και Σερρών, Θέατρο Λαμπέτη, Σμαρούλα, Παρκ, Ακάδημος κ.α) ενώ για αρκετά χρόνια λάμβανε μέρος σε διάφορες επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές.

Advertisement

Έχει παίξει, μεταξύ άλλων, στις τηλεοπτικές σειρές: «Δέκα Μικροί Μήτσοι», «Οι Μεν Και Οι Δεν», «Ντόλτσε Βίτα», «Εκείνες κι εγώ», «Εμείς κι Εμείς», «Ασυνήθεις ύποπτοι», «Καραμπόλα», «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», «Παππούδες εν δράσει», «Κόκκινος Κύκλος», «Αχ και να ‘ξερες», «30 μέρες αγωνίας».

Οι τελευταίες της τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν το 2009, όπου έκανε ένα μικρό πέρασμα στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Κρυωτάκης» και της σειράς «Λατρεμένοι μου γείτονες». Επίσης, έχει συμμετάσχει σε μερικές κινηματογραφικές ταινίες.

Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός

Σήμερα, η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσιόγλου απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν απασχολεί τα μέσα, ούτε και κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν διαθέτει social media.

Advertisement

Συνεχίζει να ασχολείται με το θέατρο, ενώ έχει έρθει πολύ κοντά στον Θεό και μιλάει συχνά για την πίστη της.

Πρόσφατες εικόνες της έχουμε από το 2017, όταν συμμετείχε σε μια διάλεξη με θέμα «Το θέατρο ως παιδεία» και είχε μιλήσει για το πώς επέλεξε να γίνει ηθοποιός, πώς το αποδέχτηκαν οι γονείες της αλλά για ποιους λόγους παραμένει μέχρι και σήμερα πιστή στην τέχνη της.

Παρόλα αυτά, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ηθοποιό.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement