Σε διαθεσιμότητα ο 53χρονος αστυνομικός που κακοποιούσε 14χρονη – Διατάχθηκε ΕΔΕ

Advertisement

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης, ενώ παράλληλα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ο κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους  συνελήφθη ύστερα από καταγγελία του θύματος.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ο αστυνομικός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, κατόπιν εντάλματος σύλληψης, και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Advertisement

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα stonisi ο εν λόγω αστυνομικός ανήκει στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Προπονητής βόλεϊ στη Λέσβο

Προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης και των γονέων αυτής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ σε αθλητικό σύλλογο νησιού, προέβη τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022 σε κατ΄ επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη ενώ τουλάχιστον από τον Μάιο του 2022, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες , η μητέρα της ανήλικης ήταν εκείνη που ανακάλυψε ότι κάτι συμβαίνει, μέσα από μηνύματα του αστυνομικού προς το παιδί της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αστυνομικός είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement