Απολαυστικός Μαυρίκης: Πώς έβαζα κοριούς σε Ανδρέα, αδελφούς Κουρή, Λαλιώτη και Λιβάνη

Advertisement

Περιστατικά από την παρακολούθηση των τηλεφώνων του Ανδρέα Παπανδρέου, του Μάκη και του Γιώργου Κουρή, αλλά και των Κώστα Λαλιώτη και Αντώνη Λιβάνη, σε συνεννόηση με τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αποκαλύπτει στο Documento ο Χρήστος Μαυρίκης.

Ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου των υποκλοπών επί διακυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, εξηγεί πώς μάθαιναν τι θα πει ο Ανδρέας Παπανδρέου και έβγαινε μια μέρα νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και τα παρουσίαζε ως δικά του, πώς έβαλε κοριό στο γραφείο του Γιώργου Κουρή στο γραφείο του στην «Αυριανή», ενώ απαντά και σε ερώτηση του δημοσιογράφου Άγγελου Προβολισιάνου για το εάν υπάρχουν κοινά σημεία της τότε εποχής με τις παρακολουθήσεις σήμερα!

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΥΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Μετά την παρακολούθηση του δηµοσιογράφου Θανάση Κουκάκη ακολούθησε η καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη. Οι παγιδεύσεις αυτές σας θύµισαν το παρελθόν;

Advertisement

Τότε τα πράγµατα ήταν πιο απλά. ∆εν είχε προχωρήσει τόσο η τεχνολογία. Εκτός από τα µηχανήµατα που είχαν ΕΥΠ και αντιτροµοκρατική, πριν από οκτώ χρόνια πληροφορήθηκα ότι εξοπλισµό είχαν αγοράσει και επτά ιδιώτες. Τότε κόστιζε 700.000 ευρώ, σήµερα µπορεί να είναι φτηνότερος.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement