Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Η 56χρονη δέχθηκε τρεις μαχαιριές στον λαιμό – Σήμερα η κηδεία της

Advertisement

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες της άγριας γυναικοκτονίας στο Ρέθυμνο, οι οποίες αποδεικνύουν τον φρικτό τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή η 56χρονη Γεωργία από τα χέρια του συζύγου της. Τρία ήταν τα μοιραία χτυπήματα, στον λαιμό, που δέχθηκε με μαχαίρι η άτυχη γυναίκα, όμως όπως φαίνεται δέχθηκε κι άλλες μαχαιριές τόσο στην πλάτη, όσο και στα χέρια.

«Τουλάχιστον τρία (σ.σ.: ήταν τα χτυπήματα). Επειδή ήταν μεγάλες σε έκταση οι κακώσεις, δεν μπορεί να γίνει επί του παρόντος εκτίμηση ακριβής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής Κρήτης, Σταμάτης Μπελιβάνης και πρόσθεσε ότι το θύμα έφερε ακόμη δύο τραύματα από μαχαιριές στην πίσω πλευρά του σώματος και τέσσερα αμυντικά τραύματα στα πάνω άκρα. Η ιατροδικαστική έρευνα παραμένει σε εξέλιξη.

Ο 60χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως το μοιραίο πρωινό της περασμένης Κυριακής 31 Ιουλίου ήταν μαζί με τον γιο τους στο σπίτι. Όταν ο γιος τους έφυγε από το σπίτι, ξέσπασε ο καβγάς μεταξύ του ίδιου και της γυναίκας του. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, η γυναίκα του ανέπτυξε επιθετική συμπεριφορά σε βάρος του.

Advertisement

Υπήρξε μια έντονη φασαρία στην κουζίνα. Η γυναίκα του προχώρησε σε λεκτική και σωματική επίθεση σε βάρος του, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, με αποτέλεσμα εκείνος να θολώσει, να αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο, το οποίο και έστρεψε πάνω της. Από το σημείο εκείνο και μετά, όπως είπε, δεν μπορεί να θυμηθεί τι έγινε.

Στη συνέχεια, ο δράστης έφυγε από το σπίτι, παίρνοντας μαζί του και το φονικό μαχαίρι. Σύμφωνα με την περιγραφή του, μετέβη στο σπίτι τού αδελφού του, όπου και του περιέγραψε τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια, ο αδελφός του κάλεσε τον μεγάλο γιο τού δράστη, του είπε να πάει στο πατρικό σπίτι και τον ενημέρωσε για το τι έχει συμβεί.

Ο γιος βρήκε τη μητέρα του πεσμένη κάτω στο πάτωμα της κουζίνας, μέσα σε μια λίμνη αίματος, και σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο συζυγοκτόνος λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, όπου ομολόγησε την πράξη του και παραδόθηκε.

Advertisement

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει όλη αυτή την τραγωδία στο Ρέθυμνο. Μάλιστα, το σπίτι της συγκεκριμένης οικογένειας ζούσε στιγμές χαράς πριν από περίπου 15 μέρες, παντρεύοντας τον έναν από τους τρεις γιους. Εκτός από τους τρεις γιους, η οικογένεια έχει και μία κόρη, που βρίσκεται και εργάζεται στη Σαουδική Αραβία, όπως είπαν κάτοικοι του χωριού, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους για την τραγωδία αυτή, αλλά και τη μεγάλη τους έκπληξη, καθώς κανείς δε γνώριζε τι συνέβαινε πίσω από την κλειστή πόρτα της άτυχης Γεωργίας.

Αντιθέτως, όλοι μιλούν για την καλή εικόνα που έδινε προς τα έξω το ζευγάρι. Φαινόταν αγαπημένο και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση του συγκεκριμένου άνδρα και της άτυχης Γεωργίας, που διατηρούσε κομμωτήριο στο Ρέθυμνο και ήταν γνωστή και αγαπητή στην κοινωνία, η οποία και θα τη συνοδέψει σήμερα στην τελευταία της κατοικία.

Η κηδεία της 56χρονης Γεωργίας θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος στο Άνω Μαλάκι του Ρεθύμνου.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement